Live chat pe Betfred

Atunci când cauți informații despre live chatul de la Betfred, primul lucru pe care îl afli este că nu acceptă date de card prin intermediul acestui serviciu. În schimb, trebuie să suni și să primești două numere: unul din Marea Britanie și unul pentru alte țări. 

La momentul redactării acestui articol, site-ul nu era disponibil. Poate din cauză că am încercat să îl accesăm din afara Regatului Unit, iar Betfred este blocat pentru moment în străinătate. Compania are sediul în Marea Britanie și se supune regulilor de licențiere de acolo. Nu poate opera și în alte state fără licență în jurisdicția respectivă. 

Informațiile pe care le-am obținut despre chat-ul live provin de la un director din Marea Britanie, conform căruia: 

„Betfred… a dezvoltat, cu ajutorul echipei de suport prin web chat, un sistem de asistență de primă clasă. În loc să petreceți timp la coadă la o linie telefonică, puteți contacta suportul web fără niciun efort. Betfred se mândrește cu faptul că are în permanență personal disponibil pentru a vă ajuta.”

Pe site se precizează că timpii de răspuns variază în funcție de caz și de numărul de solicitări. Compania dă însă asigurări că angajații răspund solicitărilor în câteva minute de la conectarea la chat. Opțiunea de chat live se află în partea dreaptă jos a paginii casei de pariuri. Cu toate acestea, pagina nu poate fi deschisă. Directorul chatului live are un buton intitulat „Live Help 24/7”, pe care ești invitat să dai clic pentru a intra în legătură cu un membru al echipei de suport clienți a Betfred. Din păcate, nu poți accesa live chat dând clic pe acest buton, deoarece el face legătura cu site-ul. 

Pe internet se găsesc numeroase comentarii despre live chatul oferit de Betfred. În luna mai a anului trecut, un client se plângea că operatorul de pariuri a hotărât să facă lucrări de mentenanță între curse, în loc să aleagă un moment în care oamenii nu pariază sau cel puțin o fereastră mai puțin populară. În februarie, un alt client a scris: „Puteți să-mi deblocați contul, vă rog? Am încercat să vă sun, dar nimeni nu răspunde la telefoane!”. Și-a lăsat chiar și numele de utilizator în comentariul de pe forum, în speranța că Betfred chiar va lua legătura cu el, însă ne îndoim serios că acest lucru s-a întâmplat. Aparent, angajații nu răspund nici măcar la întrebările lansate pe propria platformă, cu atât mai puțin la problemele postate în altă parte.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *