Live chat pe Betdaq

O simplă căutare a „live chat betdaq” te conduce direct către pagina Zendesk. Odată ajuns acolo, vei găsi un link care spune „Reveniți pe site-ul BETDAQ”. Mesajul poate părea derutant, fiindcă nu vii propriu-zis de acolo. El este însă urmat de „Pentru cele mai rapide răspunsuri, live chatul este disponibil aici” și un link. Când dai clic pe acest link, nu ești redirecționat spre live chat. În schimb, ajungi la un formular online pe Zendesk, intitulat „Suport clienți BETDAQ”. Acolo ți se cere să furnizezi numele, adresa de e-mail, subiectul, numărul de telefon și mesajul pe care vrei să îl transmiți. Suntem destul de siguri că cei mai mulți nu ar fi dispuși să își introducă datele personale într-un formular care nu pare să fi fost securizat. În plus, doar subiectul este opțional. Toate celelalte informații sunt obligatorii.

Am trecut prin același procedeu chiar dacă am accesat site-ul în intervalul în care live chatul ar fi trebuit să fie disponibil, adică între 9:00 și 20:00, de luni până sâmbătă. Duminica, live chatul ar trebui să fie disponibil de la 9:30 la 20:00. 

Ești informat că îi poți contacta prin e-mail dacă dorești. Adresa este helpdesk@betdaq.com.

'; } else { echo '
'; } ?>

Dacă vrei să-i contactezi la telefon, numerele de telefon sunt: 

Marea Britanie: 0870 1781 021 (13p pe minut plus taxe de rețea impuse de operatorul tău de telecomunicații). 

Irlanda: 01 55 66 222

Peste tot în lume: +353 1 55 66 222

Apelurile telefonice sunt preluate de luni până sâmbătă, între orele 8:00 și 22:00, iar duminica, între orele 9:00 și 21:00. Conform paginii Zendesk, în afara acestor intervale este disponibil un suport limitat. Acesta poate fi accesat zilnic, între orele 21:00 și 9:00.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri