Live chat pe 22Bet

Poți accesa live chatul 22Bet prin intermediul acestui link: https://22bet.com.sn/en/help/contacts. Odată ce îl deschizi, vei vedea o adresă de e-mail pentru asistență clienți, care este support@22bet.com.sn. Numărul de telefon la care poți suna este +221 338200879. De asemenea, vei vedea o casetă de text în colțul din dreapta jos. Când faci clic pe aceasta, ea se deschide. Tocmai ai găsit live chatul. Limba aleasă pare un pic arbitrară, însă – noi am avut parte de live chat în franceză.

Ți se cere să introduci numele și adresa de e-mail. Nu trebuie să fie cele reale – e-mailul nici măcar nu trebuie să existe. Apoi, vei fi pus un în legătură cu un reprezentant al serviciului clienți. Nu va trebui să aștepți mai mult de o secundă.

Asta ne face să concluzionăm că live chatul este rapid și util. Dacă problema ta este urgentă, aceasta este calea de urmat. Dacă nu, există și un formular pe care îl poți completa. Dacă alegi această opțiune, vei primi un răspuns din partea echipei de asistență pentru clienți în termen de 24 de ore.

Formularul este unul standard. Întâi alegi categoria întrebării sau a problemei pe care vrei să o ridici. Opțiunile sunt: Depuneri și retrageri, Feedback, Bonusuri, Pariuri, Joc, Jocuri Live, Erori și alte câteva. Apoi introduci un e-mail, numele și mesajul tău și îți dai acordul pentru prelucrarea datelor personale.  

22Bet are, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente destul de detaliată, pe care te sfătuim să o consulți înainte de a suna sau a trimite un e-mail la serviciul de asistență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *