Ladbrokes – depunere minimă

Pariorii pot face depuneri cu metode de plată obișnuite pe orice piață. Indiferent dacă vrei să rămâi anonim, optând pentru un portofel electronic, sau dacă preferi confortul unui card de credit sau de debit, există o opțiune. Acest scurt articol îți prezintă sumele minime de depunere pe care le impune cazinoul online Ladbrokes.

Dacă joci pe Ladbrokes, ai parte de multe beneficii. În primul rând, nu există nicio taxă de transfer, indiferent de metoda de depunere sau de retragere selectată. În plus, procesul de verificare a identității este simplu și eficient. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi cu un cont promoțional, urmând să ți se ceară să prezinți un act de identitate. Documentul este procesat rapid, iar apoi poți începe să joci.

Depunere/retragere minimă

Pentru majoritatea metodelor de plată, cazinoul a stabilit o sumă minimă de 10 unități în moneda națională a țării din care provii. În realitate, însă, suma este adesea mai mică, deoarece Ladbrokes este unul dintre cazinourile cu cele mai mici depuneri. Așa se face că, în funcție de operator, minimul poate fi chiar și de o liră, iar cel mai mic pariu, de 0,1 lire. Asta îți oferă ocazia de a testa cazinoul fără să îți asumi riscuri.

Metode de plată

Ladbrokes acceptă carduri de debit, transfer bancar, PayPal, Skrill, transfer ACH, Neteller, Sofort, iDeal, Paysafecard, Trustly și GiroPay. Depunerile efectuate cu carduri de debit, Skrill, Paysafecard, PayPal și Neteller sunt instantanee. Celelalte metode vin cu timpi de așteptare între două zile lucrătoare și o săptămână. De obicei, tranzacțiile sunt procesate într-un interval de 1-5 zile.

Pe lângă faptul că acceptă multe metode de plată, cazinoul acceptă și un număr mare de valute. Printre acestea se numără GBP, USD, EUR, CAD, AUD, dolarul neozeelandez, yenul japonez, zlotul polonez, coroana daneză, coroana norvegiană, coroana suedeză, yuanul chinezesc, dolarul din Hong Kong, dolarul din Singapore, baht thailandez, randul sud-african, francul elvețian și ringgitul malaezian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *