Ladbrokes – chat live

Nu există recenzii negative cu privire la chat-ul live al acestei platforme. Potrivit site-ului, echipa de suport clienți „se mândrește cu faptul că răspunde preocupărilor pariorilor într-un mod cât mai rapid posibil, iar această sarcină a fost ușurată și mai mult de noul chat live”. Cu alte cuvinte, poți contacta un angajat din echipa de asistență în orice moment, 24/7, iar acesta se va strădui să îți răspundă la întrebare cât mai repede posibil.

Platforma oferă instrucțiuni pas cu pas despre cum poți folosi chat-ul live, incluzând chiar și capturi de ecran pentru a ghida utilizatorii. Primul pas este să mergi la secțiunea „Contactează-ne”. Aceasta se află în colțul din dreapta sus al paginii de start. Alternativ, poți face clic pe butonul „Contactează-ne” din partea de jos a paginii de start.

Selectează apoi opțiunea „Live Chat”. Ea se găsește la mijlocul paginii de contact. Nu mai trebuie decât să îți introduci întrebarea și să aștepți ca un membru al echipei de asistență să îți răspundă. Puteți continua să discutați pe chat până când totul se clarifică. Dacă ulterior ai o altă întrebare, poți reveni la aceeași pagină de chat.

'; } else { echo '
'; } ?>

Numerele de telefon ale serviciului de asistență pentru clienți sunt 1300 523 276 și +61 7 3184 9343. Pentru a contacta operatorul de pariuri 24/7, sună la 1800 523 276 sau +61 7 3350 0781.

Există și o companie britanică numită Resolver, care ajută oamenii să trimită reclamații către Ladbrokes. Această opțiune este disponibilă în cazul în care nu reușești să iei legătura cu niciun reprezentant al platformei Ladbrokes. Compania susține că oferă servicii gratuite. Însă Resolver nu este recunoscută și nu are legături cu cazinoul. Se prezintă doar ca instrument independent de rezolvare a problemelor.

Cea mai frecventă întrebare adresată echipei de asistență Ladbrokes este cum se plasează pariurile. Potrivit echipei, acest lucru se poate face simplu și ușor. Explicațiile sunt prezentate pas cu pas. Accesează piața pe care vrei să pariezi și alege cotele. Selecția ți se va adăuga la biletul de pariuri. Acum introdu miza și fă clic pe „Plasează pariul”. Înainte de a confirma pariul, verifică încă o dată cotele, miza și selecția pentru a te asigura că sunt corecte. Dacă nu sunt, fă clic pe simbolul X, din partea de sus, pentru a face modificări. În final, fă clic pe „Confirmă pariul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri