Keno: loterie pentru pariuri online

Keno este un joc de cazino care câștigă tot mai multă popularitate în momentul de față. Având la bază numere, el seamănă cu bingo și cu loteriile, dar prezintă și câteva diferențe mici. Keno poate fi jucat în săli de jocuri, însă ghidul de față se referă la versiunea online. Firește, îți vom prezenta regulile, opțiunile de pariere, platformele pe care poți juca keno, strategii, sfaturi și alte informații interesante.

Keno – Regulile jocului

În această secțiune îți descriem regulile versiunii clasice a jocului Keno, pe care îl vei găsi online sub numele de Keno Universe. Jocul începe când îți cumperii un bilet și pariezi pe numere de la 1 la 80. Prețul biletului variază de cazinoul online pe care îl alegi. El poate porni de la 0,05 cenți, ridicându-se până la 1 dolar sau mai mult. Pe bilet trebuie să alegi anumite numere și să pariezi pe ele. Apoi, la extragere, afli care sunt numerele câștigătoare. Dacă oricare dintre numerele marcate de tine se numără printre cele câștigătoare, poți câștiga un premiu.

'; } else { echo '
'; } ?>

Jucătorul poate alege între 2 și 20 de numere din cele 80 înscrise pe bilet. Cele mai mici câștiguri se înregistrează dacă ghicești doar 2 numere, iar cele mai mari, dacă ghicești 10. Dacă joci online, poți consulta un tabel cu câștigurile aferente numerelor pe care le-ai ghicit. Există și anumite versiuni ale jocului în care alegi între 4 și 10 numere. Variația depinde de operator.

Un alt aspect interesant este că jocul keno include multe opțiuni de pariere care îți pot aduce câștiguri. În cele ce urmează, îți prezentăm aceste opțiuni ca să fii pregătit înainte de a începe să joci.

Tipuri de pariuri la Keno

Dincolo de pariurile care presupun selectarea a 2-10 sau 4-10 numere, poți dispune și de alte variante, în care pariurile sunt mai neconvenționale. Acest gen de pariuri îți pot aduce și câștiguri mari, cu toate că sunt mai dificil de prezis. Iată ce opțiuni de pariere sunt disponibile în jocul keno:

Pariu pe numere pare și impare – acest tip e destul de clar. Pariezi pentru a stabili dacă numerele alese vor fi pare sau impare;

Pariu „top and bottom” – aceasta este o opțiune în care pariezi pe 40 de numere din partea de sus și 40 de numere din partea de jos a biletului. De exemplu, poți paria că toate numerele extrase vor fi din partea de sus a biletului de keno;

Keno tabel cu numere

Combinații – poți paria pe numere grupate de pe bilet, iar dacă câștigi, primești un bonus care îți dublează câștigurile;

Pariu standard – acesta este tipul clasic de pariu, în care alegi numere;

Acum că te-ai familiarizat cu tipurile de pariuri, poți să începi să joci și să testezi diferite variante. Dacă ești începător, îți recomandăm pariurile sstandard. Acestea au și cele mai bune cote.

Keno – sfaturi și strategii

O alegere rezonabilă este să începi cu pași mici. Și câștigurile vor fi mici, dar cel puțin vei fi ferit de dezamăgiri care să ducă la pierderi frecvente. Testează-ți norocul pariind sume de 5 cenți. Astfel, dacă faci o mișcare greșită, nu vei pierde bani mulți. Ba dimpotrivă – vei face profit și vei continua să pariezi.

Câștigând sume mici, poți să îți mărești pariurile progresiv și să câștigi, în final, o sumă mare. Dacă observi că nu te descurci prea bine, lasă pariurile pe altădată. De obicei, mai multe înfrângeri la rând sugerează că operatorul e în avantaj, iar ție ți s-a dus norocul. Așteaptă o zi mai bună. Sub nicio formă nu trebuie să continui să pariezi pentru a compensa pierderile.

S-ar putea să găsești pe internet informații despre diferite strategii, cum ar fi să pariezi pe numere care nu au fost extrase încă. Dacă vrei să verifici ce numere au fost extrase în trecut, poți consulta istoricul jocului. Numerele sunt listate acolo. Iar strategia ar putea funcționa pentru tine.

Unde se poate juca keno online?

Majoritatea cazinourilor online oferă keno. Acolo, vei întâlni numeroase versiuni ale jocului. Nu îți face griji, însă – regulile sunt similare, iar diferențele, nesemnificative. Dacă vrei să îți testezi norocul fără să investești bani adevărați, poți opta pentru varianta demo, care e gratuită.

Keno joc online de pariuri

Dacă decizi că preferi pariurile reale, trebuie să te înregistrezi pe site-ul operatorului, să depui fonduri în cont, să cumperi un bilet și să pariezi pe anumite numere. Iată lista platformelor online care oferă keno:

SlotV

Betwinner

22Bet

Melbet

Toate platformele prezentate oferă o versiune demo și o versiune cu bani reali a jocului Keno. Te poți înregistra pe site-ul nostru pentru a accesa acest joc. De asemenea, poți găsi Keno în secțiunea „Cazino” a fiecăruia dintre site-urile de mai sus.

Impresii finale

Dacă ești pasionat de jocuri cu numere, ca loto sau bingo, atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de keno. E un joc interesant, care îți poate aduce câștiguri mari. Adevărul e că numerele corecte se ghicesc rar, dar tocmai acesta e farmecul jocului. În plus, tipurile de pariuri menționate îți oferă ocazia de a câștiga premii consistente în bani.

Nu uita că și keno se înscrie în categoria jocurilor de noroc. Cu alte cuvinte, nu te poți baza pe tactici speciale care să îți aducă câștiguri. E important să ai răbdare și să crezi că, mai devreme sau mai târziu, vor fi trase și numerele tale norocoaase. Sperăm că articolul de față ți s-a părut interesant și îți urăm mult noroc la keno!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri