Sunt jocurile de noroc interzise în Colorado?

Constituția și legislația din Colorado permit doar anumite tipuri de jocuri de noroc. În urmă cu doar doi ani, acest stat a interzis pariurile sportive și jocurile de cazinou online, așa că pasionații nu mai puteau să desfășoare astfel de activități. Din fericire pentru iubitorii de pariuri, pariurile sportive online au reintrat în legalitate de la 1 mai 2020. Iată mai multe informații despre alte tipuri de jocuri de noroc permise în Colorado.

Ce forme de jocuri de noroc sunt permise în Colorado?

Autoritățile statului Colorado sunt foarte stricte în ceea ce privește formele de jocuri de noroc permise publicului. Recent, statul american a slăbit puțin restricțiile, permițând oamenilor să facă pariuri sportive pe internet, dar alte interdicții au rămas în vigoare. Pentru a fi mai cuprinzători, îți punem la dispoziție o listă cu toate tipurile de jocuri de noroc legale în Colorado:

  • Loteria din Colorado;
  • Curse de mașini și curse de cai;
  • Operatori licențiați care oferă jocuri de bingo;
  • Pariuri sportive online;
  • 33 de cazinouri legale în stat;

În acest context, iată ce are de oferit industria de divertisment din această regiune a Statelor Unite ale Americii. Reține că se așteaptă și decizii privind acordurile de licențiere pentru introducerea în legalitate a jocurilor de cazinou online și admiterea operatorilor de jocuri de noroc. Bineînțeles, jucătorii vor trebui să mai aștepte un pic pentru a obține claritate.

Care este cel mai mare cazinou din Colorado?

Cel mai mare cazinou din Colorado se numește Ameristar Blackhawk Casino. Cazinoul se întinde pe 100.000 de metri pătrați și 33 de etaje. Pe lângă cazino, există și un hotel cu un total de 563 de camere, restaurante și spații de divertisment. Turiștii care vor să aibă parte de diferite tipuri de jocuri de noroc în SUA pur și simplu adoră acest loc.

Cazinoul Ameristar are două etaje și oferă 1.600 de aparate de joc, precum și 18 mese și jocuri video de cazino. Sunt disponibile ruleta, blackjack poker și multe altele. Acesta este unul dintre cele 33 de cazinouri legale din statul Colorado, dar este posibil ca numărul lor să mai crească în viitor.

Concluzie
În principiu, putem spune că jocurile de noroc sunt permise în Colorado, însă sunt strict monitorizate de către autorități. O mulțime de jocuri din industria de divertisment au fost permise în ultima vreme, așa că oricine vine aici va avea cu siguranță parte de distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *