Jocul de păcănele Hercules Son of Zeus

Numele acestui joc creat de Pragmatic Play dezvăluie și principalele personaje. Hercule trebuie să dovedească încă o dată că este fiul invincibil al lui Zeus.

Recenzia jocului

Jocul de păcănele Hercules împletește mitul și legenda binecunoscute și se joacă pe o grilă 5×4, având potențialul de a aduce câștiguri de 800 de ori mai mari decât pariul. Cele 50 de linii de joc garantează o paletă largă de combinații câștigătoare. În plus, RTP-ul de 95,19% și volatilitatea ridicată desăvârșesc imaginea.

'; } else { echo '
'; } ?>

Dacă e să fim sinceri, Zeus nu a fost niciodată interesat de bani, fiindcă problemele lui sunt mult mai mari de-atât. Prin urmare, a hotărât că pariul minim necesar în joc este de 0,5 EUR, iar cel maxim – nu mai mare de 250 EUR.

În plus, jocul îți oferă opțiunea de a alege un pariu individualizat, situat între 0,01 și 0,05 EUR.

Cinci dintre creaturile mistice înfrânte de Hercule sunt prezente în joc, alcătuind simboluri puternice, printre care se numără bourul Erymanthian, pasărea Stymphalian, Taurul Cretan și Cerberus.

⦁ Hercules – aduce un câștig de 16x pariul pentru 5 simboluri identice pe linia de plată;

⦁ Cerberus – câștig de 8x pariul pentru 5 simboluri identice pe linia de plată;

⦁ Taurul, bourul și berbecul – 6x pariul pentru 5 simboluri identice pe linia de plată;

⦁ Pasărea – 3х pariul pentru 5 simboluri identice pe linia de plată;

⦁ Asul și Regele – 2x pariul pentru 5 simboluri identice pe linia de plată;

⦁ Regina și valetul – 1x pariul pentru 5 simboluri identice pe linia de plată;

Intrarea magnifică spre templul lui Zeus este simbolul Wild al jocului. El înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția celui Scatter.

Legenda spune că Zeus nu își poate lăsa fiul să lupte cu cele mai înfricoșătoare creaturi ale tărâmurilor mitice de unul singur. De aceea a și creat un simbol Scatter care arată fix ca el. Acest simbol apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și aduce un câștig de 2x pariul total. Zeul zeilor face ca simbolul cu aceeași înfățișare să fie singurul care poate declanșa opțiunea de rotiri gratuite.

Caracteristicile și bonusurile jocului

Jocul nu conține prea multe opțiuni bonus, dar runda de rotiri gratuite este un bonus de calitate.

3 simboluri Zeus declanșează rotirile gratuite, în număr de cel puțin 6. Înainte de fiecare rotire, inclusiv prima, un simbol Wild apare pe rolele 2, 3 și 4. Aceste simboluri rămân pe poziție până la sfârșitul rundei.

Pe lângă bonusuri, fiecare simbol Scatter apărut pe tabla de joc aduce cu sine și o rotire gratuită. Nu există nicio limită privind numărul de rotiri gratuite posibile.

Concluzie

Grafica jocului este foarte interesantă. Păcănelele sunt plasate în grădina mistică a marilor ocazii. Două coloane puternice, decorate în stil elen, susțin rolele de joc. Pe ecranul din stânga poți vedea podul care duce spre Olimp, iar în stânga lui se întinde grădina marilor ocazii.

Pe scurt, Hercules Son of Zeus este un joc fascinant, care transformă legendele Olimpului în păcănele incitante. Acest joc are volatilitate mare, iar cele 50 de linii de plată îți pot schimba viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri