Jocul de păcănele Game of Gladiators

Game of Gladiators este un joc pentru cei care visează să lupte, într-un fel sau altul, într-un coloseum. Amplasat în faimosul amfiteatru roman, acest joc de păcănele combină istoria sângeroasă și tehnologiile moderne pentru a crea o experiență energizantă, în care poți folosi un total de 5 funcții speciale în drumul spre premii.

Recenzia jocului


Acest joc cuprinde 5 role și 20 de linii de plată. Poate fi jucat pe orice dispozitiv, iar pariurile pot varia între 20 de eurocenți și 100 de euro pe rotire. Mai mult, există și un pachet de opțiuni speciale, cunoscut ca Primus Mystery, precum și o opțiune de rotiri gratuite. Acolo, jucătorii aleg un personaj care împrăștie gladiatori, aducând mai multe rotiri și mai mulți bani.

'; } else { echo '
'; } ?>

Din punct de vedere psihologic, dezvoltatorii tind să realizeze jocuri destul de colorate. Un joc cu gladiatori trebuie să conțină în mod sigur și o serie de provocări. Culorile din Game of Gladiators sunt ceva mai aprinse decât în mod obișnuit, cu flăcări arzătoare, mult sânge și diferite animații. Deși sunt departe de a fi inovatoare, efectele vizuale sunt destul de reușite.

Simbolurile de pe role sunt plasate într-un tunel întunecat, de piatră, al amfiteatrului. Ele sunt formate din figuri regale de la juvă la as, precum și alte simboluri puternice, ca cei patru gladiatori – Scissor, Provocator, Murmillo and Retiarius. Ultimul este un luptător care îți aduce un multiplicator de 20 x pariul dacă nimerești 5 de același fel pe o linie de plată. Simbolul Wild sub formă de tigru e și mai puternic. El poate înlocui toate simbolurile obișnuite, iar dacă nimerești 5 astfel de tigri pe o linie de plată pariul ți se multiplică de 25 de ori.

Caracteristicile jocului și bonusuri


Pentru a accesa așa-numitele opțiuni Primus Mystery, trebuie să folosești 5 caracteristici aleatorii. Iată ce presupun acestea:
⦁ Fame (Faimă) – unul dintre simbolurile cu gladiatori este ales întâmplător și tu ești răsplătit pe baza tabelului de plată;
⦁ Spear Attack (Atac cu sulița) – între 3 și 6 simboluri Wild sub formă de tigru vor fi adăugate la întâmplare pe role;
⦁ Sword Attack (Atac cu sabia) – prima rolă se copiază de 2, 3 sau 4 ori și așa apar simboluri-pereche. În cel mai bun scenariu, cu un astfel de atac poți obține 5 role cu simboluri-pereche.
⦁ Net Attack (Atac net) – toți gladiatorii-pereche apar pe role până când se joacă o altă rundă de rerotire;
⦁ Enraged (Furie) – dacă se declanșează această opțiune, se adaugă 2 tigri Wild aliniați;

Opțiunea care te va bucura cel mai mult în acest joc se numește Enter the Arena Battle (Intră în arena de joc). Ea se declanșează când apar 3 simboluri Scatter sub formă de Portcillis pe rolele 1, 3 și 5 la aceeași rotire. Apoi ai ocazia de a alege un campion – Spartacus sau Amazonia. Luptătorul pe care îl alegi va înlocui simbolul Scatter la runda de rotiri gratuite.

Toate simbolurile premium pereche care apar pe role se adună într-un grup și se adaugă peste cele din Battle Meter. Cu cât ai mai multe, cu atât crește și premiul.
În plus, fiecare dintre cei doi luptători aduce o recompensă unică în situația în care câștigi. Dacă l-ai ales pe Spartacus, el îți va oferi o utilizare dublă. Dacă ai ales-o pe Amazonia, vei primi un multiplicator între 20 și 100 x pariul.

Concluzie

Dacă nu ai înțeles nimic din ce ți-am explicat mai sus, nu îți face griji. Jocul e mai ușor de jucat decât de explicat în scris. Deși jocul de bază oferă anumite caracteristici interesante, premiile nu sunt în general prea mari. Câștigurile cu adevărat substanțiale vin odată cu opțiunea de rotiri gratuite, unde îți poți adjudeca sume de până la 5000 de ori mai mari decât pariul inițial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri