Jocul de păcănele 50 Amazons’ Battle, marca EGT

O capodoperă bulgară marca EGT, 50 Amazons’ Battle este un joc de păcănele cu RTP de 96,12% și o volatilitate mică spre medie. Jocul este plasat în pădurile amazoniene din America de Sud, așa că și simbolurile au tematică amazoniană. Rolele au un fundal frumos, cu rame aurii.

Recenzia jocului

Există 30 de linii de plată active tot timpul. Cu ajutorul lor, jucătorul poate paria în funcție de abilitățile proprii.

'; } else { echo '
'; } ?>

În 50 Amazons’ Battle, premiile se materializează atunci când 3 sau mai multe simboluri identice apar pe cel puțin una dintre cele 30 de linii de plată. Simbolul care îți aduce cele mai mari câștiguri este calul, care este și Wild. Dacă nimerești 5 astfel de simboluri pe o linie de plată, el te va premia cu un multiplicator de 1000. În plus, fiind vorba de un Stacked Wild (stivuit), poți genera premii pe mai multe linii simultan.

Caracteristicile jocului și bonusuri

Pentru că îndeplinește rolul de Stacked Wild și poate înlocui și celelalte simboluri, cu excepția celui Scatter, calul nu poate declanșa singur funcțiile bonus. Pentru asta este responsabil Scatter-ul care apare pe rolele 2, 3 și 4. Dacă pe role apar 7 simboluri Scatter, primești 7 rotiri gratuite, dacă apar 8, primești 15 rotiri gratuite, iar dacă apar 9 primești 30 de rotiri gratuite.

De asemenea, 50 Amazons’ Battle oferă un jackpot progresiv interesant. Acesta este împărțit pe 4 niveluri și se declanșează aleatoriu în timpul jocului. Când runda de jackpot este activată, îți apar pe ecran 12 cărți întoarse cu fața în jos. Tu trebuie să rotești aceste cărți până când nimerești simboluri-pereche. Nivelul Jackpotului depinde de simbolurile pe care le-ai dezvăluit:

  • Treflă – Jackpot de nivelul 1;
  • Romb/Caro – Jackpot de nivelul 2;
  • Inimă roșie/Cupă – Jackpot de nivelul 3;
  • Inimă neagră/Pică – Jackpot de nivelul 4.

Pe lângă funcțiile bonus, jocul oferă și o funcție suplimentară, numită Gamble, care poate fi utilizată pentru a câștiga 1050 sau mai puțin. Această rundă specială presupune să prezici culoarea următoarei cărți, roșu sau negru, pentru a-ți dubla sau pierde câștigul. Dacă ghicești culoarea, dar vrei să continui să îți dublezi câștigul, poți să repeți runda de 5 ori.

Concluzie

50 Amazons’ Battle este un joc elegant, cu o grafică și caracteristici bonus excelente. Elementul de stivă al simbolurilor Wild și Scatter adaugă o anumită emoție, la care contribuie și jackpoturile progresive, și funcția Gamble. Volatilitatea scăzută spre medie a jocului garantează câștiguri mici, dar dese. Pentru a înțelege conceptul, poți juca de câteva ori în versiunea demo, în care nu pariezi bani reali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri