Jocul de păcănele 40 Super Hot EGT

40 Super Hot este un joc de păcănele online, creat de EGT. Este deja destul de popular, așa că nu ne va lua prea mult să îl analizăm.

Recenzia jocului

Jocul 40 Super Hot, creat de dezvoltatorii bulgari, e alcătuit din 5 role și 40 de linii de plată. Simbolurile sunt în mare parte fructe, dar există și unele mai scumpe, cum ar fi simbolul Star (sub formă de stea – simbolul Scatter al acestui joc), precum și Săptămâna, care este simbolul Wild. RTP-ul jocului se ridică la 96%, ceea ce plasează acest joc de păcănele printre cele mai bune sloturi disponibile pe piață.

La 40 Super Hot, suma de pariat depinde de numărul de diamante. Pentru a porni o rotire, trebuie să alegi o miză între 1 și 3 diamante pe linie. Mai jos poți parcurge pariurile deja stabilit, a căror valoare maximă este de 2400 de diamante, iar valoarea minimă – de 40 de diamante.

Premiile se bazează pe cele 40 de linii de plată existente. Premiul maxim posibil pe care îl poți obține este de 20.000 de diamante și apare de îndată ce pe grila de joc de aliniază 5 stele, indiferent de poziția lor pe role.

După cum am precizat, jocul conține o serie de simboluri sub formă de fructe, pe care le vom prezenta alături de premiile care le însoțesc:

Cireașa, Lămâia și Portocala îți aduc premii identice, în funcție de cât de multe apar pe linia de plată. Dacă pariul tău maxim este setat la 2400 de cristale, atunci câștigurile posibile sunt de 600 de cristale pentru 3 simboluri unicat și până la 6000 de cristale pentru o linie de plată completă.

Pepenele roșu și pruna albastră te premiază cu sume cuprinse între 1200 și 12.000, în funcție de valoarea pariului în timpul rotirii;

Strugurii îți oferă un premiu între 1200 și 24.000 de cristale, în funcție de miza ta;

Steaua, de asemenea un simbol Scatter, îți aduce câștiguri mult mai bune, cuprinse între 12.000 și 120.000 de cristale;

Simbolul Wild 7 poate înlocui oricare dintre celelalte simboluri, cu excepția celui în formă de stea, pentru a forma o combinație câștigătoare. O altă caracteristică a simbolului 7 este aceea că generează câștiguri importante, între 2.400 și 60.000 de cristale, în funcție de valoarea pariului tău.

Caracteristicile și bonusurile jocului

Sloturile clasice de top au și opțiuni de joc clasice. 40 Super Hot reprezintă însă excepția de la regulă, deoarece vine cu o opțiune destul de rară în alte sloturi – șansa de a paria și mai mult în cazul unui câștig. Prin apăsarea butonului GAMBLE, plasat chiar sub rolele de joc, intri în runda bonus, care permite dublarea câștigurilor sau, dimpotrivă, aduce pierderea întregii sume. Dacă culoarea pe care o alegi nu se potrivește cu cea generată de sistem, pariul e ratat și pierzi banii proaspăt câștigați la rotire. Nu îți face griji, însă, soldul principal rămâne neschimbat. Pentru a părăsi runda bonus, trebuie să încerci să ghicești de 3 ori culoarea unei cărți, ceea ce îți poate aduce un câștig de 8 ori mai mare.

A doua funcție bonus a jocului este Jackpotul misterios, care aduce câștiguri uriașe. În total, există 4 niveluri de Jackpot, după cum urmează:

Nivelul 1: Treflă

Nivelul 2: Caro

Nivelul 3: Inimă

Nivelul 4: Pică

Când jucătorul ajunge la această secțiune specială de bonus, are dreptul de a alege între 12 cărți așezate cu fața în jos, până la dezvăluirea a 3 cărți identice.

Concluzie

40 Super Hot se numără cu siguranță printre sloturile care își păstrează popularitatea până în zilele noastre. Iar dezvoltatorii companiei bulgare care creează păcănele online, EGT, au adăugat caracteristici foarte interesante, păstrând în continuare o experiență de joc simplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *