Jocul de cazinou The Sword & The Grail

Jocul de păcănele online Sword & The Grail este o creație fantastică a celebrului furnizor de Play’n GO. Acesta are la bază legenda regelui Arthur aflat în căutarea Sfântului Graal, care a inspirat și filme mari, de la Indiana Jones și Ultima Cruciadă până la Monty Python and the Holy Grail. Nu putem face promisiuni, dar suntem destul de siguri că acest joc îți va oferi momente de neuitat. 

Recenzia jocului

Jocul „The Sword & The Grail” promite multe. Play’n GO a decis să rămână la numărul tradițional de role – cinci, precum și trei rânduri care formează combinații câștigătoare. Liniile de plată sunt în număr de 20. Asta nu ar trebui să te facă să crezi că jocul este convențional. Simbolul Wild îți poate aduce câștiguri foarte mari, multiplicatori de până la 100x pariul tău. De asemenea, poți miza pe simbolurile Wild multiplicatoare în cadrul rotirilor gratuite progresive, unde poți câștiga până la 10.000 de ori contravaloarea pariului tău. The Sword and The Grail poate fi jucat pe orice dispozitiv, iar pariul minim este de 10 eurocenți, în timp ce pariul maxim este de 100 de euro pe o singură rotire.

Acest joc de păcănele online are efecte vizuale destul de bune, ilustrații excelente și o mare atenție la detalii. Pe fundal se află un castel medieval magnific. Simbolurile de pe role includ simboluri de valoare mai mică (simboluri regale), precum și simboluri de valoare mai mare – Merlin, cavalerul Lancelot și Lady Guinevere. Cel mai util simbol este însuși regele Arthur, care îți aduce de 25 de ori contravaloarea pariului tău pentru 5 simboluri identice. Legendarul Sfânt Graal este simbolul Wild și poate înlocui restul simbolurilor, cu excepția simbolului Scatter, care acordă de 50 de ori pariul tău dacă aterizează pe o linie Wild.

Caracteristici și bonusuri ale slotului

Pe lângă faptul că își îndeplinește rolul obișnuit, înlocuind celelalte simboluri, Sfântul Graal Wild îți mărește câștigurile cu multiplicatori Wild de 2х, 5х, 10х sau 100х, ceea ce poate duce la câștiguri masive în timpul jocului obișnuit.

Lucrurile devin și mai interesante atunci când obții trei sau mai multe simboluri Scatter. Începând cu cinci rotiri gratuite, trebuie să obțineți mai multe simboluri Scatter pentru a trece cele patru niveluri ale funcției.

Multiplicatorul Wild este de 2x la primul nivel și apoi crește cu fiecare etapă, după cum urmează:

– Nivelul 2: Obținerea a 6 simboluri Scatter îți va acorda 5+ rotiri gratuite și un multiplicator Wild de 5x;

– Nivelul 3: Obținerea de noi 5 simboluri Scatter îți va acorda 5+ rotiri gratuite și multiplicator de 10х;

– Nivelul 4: Obținerea de noi 7 simboluri Scatter îți va acorda 5+ rotiri gratuite și un multiplicator de 100х.

În general, poți câștiga până la 20 de rotiri gratuite cu o plată maximă de 10.000 de ori pariul tău din funcția de rotiri gratuite.

Concluzie

The Sword and The Grail este un joc de păcănele foarte volatil, dar care are un potențial uriaș. Aceste sloturi online seamănă din anumite puncte de vedere cu un hit clasic al celor de la NextGen Gaming, și anume clasicul 300 Shields. Potențialul este însă dublu față de ofertele obișnuite de la Play’n GO.

Acest joc de păcănele este o creație grozavă, care va fi apreciată de majoritatea jucătorilor, precum și de toți fanii volatilității ridicate. Calitatea sa este excelentă, rotirile gratuite progresive pot face jocul mai semnificativ și te pot stimula să joci mai mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *