Jocul Aztec Gems, creat de Pragmatic

De obicei, călătoriile lungi și pline de provocări te poartă spre destinații fabuloase. Jocul Aztec Gems, creat de Pragmatic Play, nu e o excepție. Acesta te transpune într-o lume minunată, cu un lac impresionant, cascade cristaline și tufe verzi. Rolele formate din giuvaere se află într-un decor ca de poveste.

Recenzia jocului
Ținta ta este să găsești comoara ascunsă oferită de cele patru role și cinci linii de plată ale jocului. Dacă speri la o multitudine de variante Bonus, s-ar putea să nu fi ales slotul potrivit. Totuși, multiplicatorul de tip 15x e destul de bun. Mizele variiază între 5 pence și 25 de lire. 

Pe rolele aurite vei vedeaa 7 simboluri strălucitoare și colorate, sub formă de giuvaere. Cel mai avantajos dintre simbolurile standard este cel roșu, care aduce un multiplicator de tip 4 x pariul atunci când apare în 3 exemplare.

Totemul auriu este și mai avantajos, pentru că el reprezintă simbolul Wild. Poate înlocui toate celelalte simboluri și aduce un câștig de 5 x pariul.

Caracteristicile slotului și bonusuri


După cum am menționat deja, acest joc nu conține opțiuni bonus care să te ajute să îți sporești câștigurile. Câștigul principal se concretizează în jocul standard și este determinat de roata cu multiplicatori. Aceasta îți poate aduce multiplicatori de tip 1х, 2х, 3х, 5х, 10х sau 15х.

Concluzie
Deși nu conține bonusuri, Aztec Gems nu este în niciun caz un joc plictisitor. Elementele vizuale și coloana sonoră creează o atmosferă plăcută și misterioasă.

Volatilitatea slotului e medie, iar potențialul maxim de câștig se ridică la o valoare de 375 de ori mai mare decât pariul inițial. Dacă nu ești adeptul jocurilor „colorate”, cu multe bonusuri, atunci simplitatea acestui slot îți va fi pe plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *