Jocul Ancient Egypt Classic

Numele jocului spune tot. Suntem introduși într-o atmosferă specifică Egiptului Antic. Dacă ne permitem și o privire de ansamblu, putem spune că slotul Ancient Egypt Classic seamănă destul de mult cu seria „Book Of Ra“, setările, mecanica și premiile fiind identice.

Recenzia jocului

Formatul slotului Ancient Egypt Classic nu e ieșit din comun, însă putem preciza că grila de joc e compusă din 5 role și 3 rânduri cu 10 linii de plată fixe. Slotul poate fi jucat pe orice dispozitiv, iar pariurile pot varia între 0,1 și 50 EUR, la fel ca în cele mai multe sloturi de acest fel. RTP-ul de 96,47% este ceva mai mare decât cel din Book of Dead (creat de Play’n GO) și Book of Adventure (creat de Stakelogic).

Grafica nu e concepută în așa fel încât să impresioneze, însă culorile calde și detaliile mici sunt foarte relaxante. Rolele sunt încadrate de o comoară aflată în interiorul unei piramide, fiind înconjurate de niște piloni înscriși cu hieroglife și o torță aprinsă. Un alt atribut grozav al jocului e coloana sonoră specific egipteană.


Spre deosebire de sloturile obișnuite, în cele egiptene jucătorii au ocazia unică de a vâna scarabeii de aur. Gândacii aceștia simpatici reprezintă și simbolul Wild, și simbolul Scatter. Celelalte simboluri, cu valori mai mici, sunt în general sub formă de cărți de joc (de la As la 10). De asemenea, există simboluri premium – Ochiul lui Horus, Ankh și Anubis.

În centrul atenției se află, însă, Cleopatra. Dacă nimerești 5 astfel de simboluri în formatul standard al jocului, pariul inițial se multiplică de 500 de ori! 

Caracteristicile slotului și bonusuri


Opțiunile bonus pot fi prezentate rapid, pentru că doar una dintre ele necesită explicații. Dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri în formă de scarabeu auriu, primești 10 rotiri gratuite. La fel ca în sloturile din seria „Book of Ra“, unul dintre simbolurile speciale, ales la întâmplare la începutul versiunii speciale, capătă rol de extinzător.
Mai exact, când apare pe role, indiferent dacă se potrivește cu celelalte simboluri sau nu, acesta se extinde, acoperind întreaga rolă. Astfel, el creează un avantaj uriaș pentru jucător, sporind numărul de linii de plată.
În cazul în care nimerești 5 simboluri Cleopatra, e nevoie de 3 simboluri cu valori mici și 2 simboluri premium, cu rol de extinzător, pentru a câștiga un multiplicator în valoare de 5000 x 3 pariul inițial.

Concluzie


RTP-ul mare al slotului Ancient Egypt Classic reprezintă un avantaj uriaș, pe care celelalte sloturi menționate mai sus nu îl au. Totuși, de vreme ce ele sunt aproape identice, alegerea finală depinde de propriile tale gusturi și preferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *