Grupa morții, meciul al doilea: Portugalia – Germania

Fiecare competiție, fie că vorbim de un Campionat European sau un Campionat Mondial, are cel puțin o grupă în care majoritatea echipelor sunt favorite la câștigarea turneului. La fel e și cazul Grupei F, în care Portugalia și Germania se vor confrunta într-o dispută directă, ambele vrând să obțină cele trei puncte ale victoriei. Meciul va avea loc pe 19 iunie, la ora 19.00, pe Allianz Arena din München, Germania.

Grupa F

Lupta din grupa F abia începe, iar după victoria obținută de Portugalia împotriva Ungariei, Franța și Germania vor juca un meci aprins, care va mai clarifica lucrurile în ceea ce privește clasamentul acestei grupe dificile. Abia când fiecare dintre echipe își va fi jucat meciul introductiv partidele rămase vor deveni prilej pentru calcule ceva mai subțiri privind posibilele evoluții viitoare, atât în această grupă, cât și în celelalte.

'; } else { echo '
'; } ?>

În ce formă se află echipele

În ciuda numeroaselor ocazii create în fața porții Ungariei, Portugalia a reușit să înscrie destul de târziu. Totuși, echipa a câștigat un avantaj confortabil, plasându-se în fruntea Grupei F. Înaintea acestei partide, portughezii au învins Israelul (4: 0), au obținut o remiză consistentă împotriva Spaniei – 0: 0 – și o alta împotriva Serbiei – 2: 2 -, și au mai înregistrat o victorie și împotriva Luxemburgului – 1: 3.

La prima vedere, Germania a avut parte de o evoluție mult mai ezitantă. În ultimele 5 partide disputate, Mannschaftul a obținut trei victorii, un egal și o înfrângere. Mai precis, germanii au câștigat împotriva Islandei (3: 0) și României (0: 1), apoi au avut rezultate jenante, pierzând împotriva Macedoniei de Nord (1: 2) și făcând egal cu Danemarca (1: 1), pentru ca în final să riposteze și să obțină o victorie răsunătoare în fața Letoniei (7: 1).

Cotele caselor de pariuri

Germania este considerată favorită în confruntarea cu Portugalia. Așadar, cota aferentă unei victorii a oaspeților simbolici (care sunt, de fapt, gazde) se situează la valoarea de @ 2,25, în timp ce victoria Portugaliei și remiza sunt cotate cu @ 3,30.

Așteptările în ceea ce privește golurile înscrise sunt mici. Cota pentru mai puțin de 2,5 goluri în meci se situează la@ 1,80, iar cea pentru mai mult de 2,5 goluri se ridică la @ 2,00.

Pronostic

În ciuda cotelor destul de mici, vă invităm să profitați de rata asociată unui număr de peste 2,5 goluri. Dacă această predicție se îndeplinește, pariul vi se va multiplica cu 2. Ambele echipe joacă un fotbal deschis, astfel că orice rezultat care nu aduce cele trei puncte ale victoriei va fi considerat un eșec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri