Grupa A – lațul se relaxează: Italia – Țara Galilor

La doar 6 zile de la deschiderea Campionatului European, Italia a devenit prima echipă calificată în etapa eliminatorie. Asta pentru că echipa a câștigat ambele partide disputate până acum, unul dintre ele încheindu-se chiar cu scorul de 3: 0. Următorul și ultimul pas înainte de etapa eliminatorie este meciul cu echipa galeză, care se va desfășura pe Estadio Olimpico din Roma, pe data de 20 iunie. Duelul începe la ora 19:00.

Grupa A

Fiind prima grupă, evenimentele din acest cvartet au loc cu cel puțin o zi mai devreme decât cele din restul grupelor. Prin jocul său solid, Italia și-a asigurat deja participarea în etapa eliminatorie, iar în următorul meci, disputat împotriva Țării Galilor, azurii nu mai trebuie decât să-și apere primul loc din grupă, în așa fel încât să aibă un adversar mai ușor în faza următoare.

„Dragonii” au început neconvingător, înregistrând o remiză (1: 1) împotriva Elveției, dar au reușit să revină rapid la seria câștigătoare, învingând Turcia cu 0: 2. Această victorie le face calificarea în etapa următoare aproape sigură, iar dacă reușesc să câștige și următoarea confruntare, împotriva Italiei, pot chiar să ocupe poziția întâi din grupă.

În ce formă se află echipele

„Squadra Azzurri” își continuă seria magnifică, având deja 29 de jocuri consecuvinte fără înfrângere. Seria de victorii și remize a început tocmai în 2018, când italienii au suferit ultimul lor eșec, înregistrând scorul de 0: 1 cu Portugalia. De atunci, Azzurri au fost neînvins, iar din cele 29 de meciuri fără înfrângere, doar 5 au fost remize.

Traseul Țării Galilor e departe de a se compara cu cel al Italiei. Gareth Bale și coechipierii săi au obținut doar 2 victorii în ultimele 5 meciuri – împotriva Turciei (0: 2) și Cehiei (1: 0). Două din celelalte trei meciuri s-au încheiat la egalitate (împotriva Elveției – 1: 1 și Albaniei – 0: 0), iar al treilea a fost o înfrângere dură, cu 3: 0, împotriva Franței.

Cotele caselor de pariuri

Dată fiind seria de succes a Italiei, la care se adaugă și liniștea asociată faptului că înaintarea spre etapa următoare este deja asigurată de cele două victorii precedente, echipa azurilor este în mod clar favorită în fața rivalilor din Țara Galilor. Așadar, victoria Italiei este cotată cu @ 1,55, remiza are un coeficient situat între @ 3,90 și @ 4,25, iar probabilitaea unei victorii a Țării Galilor este estimată la @ 7,50.

Pronostic

Având în vedere cum se prezintă echipele înaintea meciului, vă sugerăm două opțiuni de pariere, în funcție de riscurile pe care sunteți dispuși să vi le asumați. Pronosticul cu risc redus vizează victoria Italiei, cotată cu @ 1,55, iar cel riscant vizează o victorie pentru Italia cu handicap asiatic de -1,5, cota pentru acest scenariu situându-se la @ 2,55.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *