Fondatoarea Bet365 câștigă 48.000 de lire/oră

În această eră a tehnologiei și a pandemiei, mulți oameni stau lipiți de smartphone-uri, calculatoare și laptopuri, mai ales pentru a se distra. Întrucât cafenelele, restaurantele și cluburile sunt închise, oamenii sunt nevoiți să caute noi oportunități de relaxare. Unii au recurs la cazinouri online sau la pariuri sportive.

Dovada: proprietara unuia dintre giganții din industria jocurilor de noroc – Bet365 – a câștigat peste 400 de milioane de lire sterline (aproape 500 de milioane de euro) numai în 2020. În ultimii 4 ani, profitul lui Denise Coates de la Bet365 se ridică la 1,5 miliarde de euro, relatează The Guardian.

Un calcul simplu arată că, în ultimul an, Coates a câștigat 48.000 de lire sterline pe oră pentru munca sa. Cifra nu include și dividendele suplimentare pe care le plătește compania. Pentru Denise, ele au adus încă 45 de milioane de lire sterline în cont.

Având în vedere sumele colosale pe care le încasează fondatoarea Bet365 și cei doi frați ai ei (care ajută la creșterea și dezvoltarea companiei), nu este de mirare că averea netă a celor trei depășește în prezent 7 miliarde de lire sterline, făcând din compania lor unul dintre cei mai mari contribuabili din Anglia.

Mai multe despre Bet365

Bet365 a început ca o companie locală de pariuri, administrată de tatăl lui Denise Coates, Peter. Pentru că multe evenimente au fost anulate în luna martie a anului trecut, corporația a înregistrat o scădere a veniturilor. Ulterior, însă, a crescut cererea pentru toate tipurile de jocuri de noroc online, de multe ori contra cost. Concomitent, au crescut și veniturile companiei. Rapoartele concurenților Bet365 arată că creșterea veniturilor din industrie este de aproape 30% de la an la an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *