Țara cantoanelor aduce marea bombă a Euro2020: Elveția – Spania

Cea de-a 16-a ediție a Campionatului European este mai mult decât interesantă. După primele partide, în care publicul din tribune a fost variabile, echipele s-au obișnuit să joace mai timid, dar odată cu prezența unui număr mare de fani, au simțit susținerea publicului și au început să dea dublu. Astfel, singurul meci din optimi în care am crezut că lucrurile sunt destul de clare, Elveția – Franța, s-a transformat într-un adevărat thriller, terminându-se cu scorul de 3-3 după scurgerea timpului regulamentar de joc. În cele din urmă, loviturile de la 11 metri au adus victoria Elveției, ceea ce a fost o întorsătură neașteptată.

Etapa sferturilor de finală

După ce au eliminat una dintre marile favorite la câștigarea titlului european din acest an, Franța, elvețienii trec la următorul meci, cel cu Spania, care va avea loc pe 2 iulie. E de așteptat ca echipa să intre în joc cu multă ambiție, știind că nu are nimic de pierdut într-o astfel de partidă. De altfel, elvețienii sunt una dintre surprizele plăcute ale turneului, după ce s-au calificat în optimi de pe poziția a 3-a a Grupei A.

Spaniolii au urmărit cu siguranță meciul dintre Elveția și Franța, deoarece timpul pe care îl aveau la dispoziție pentru a-și descoperi mai bine adversarul era foarte limitat. „La Furia” are acum misiunea de a încheia meciul fără să primească gol, deoarece, dacă ar marca, Elveția ar prinde și mai mult curaj.

În ce formă se află echipele

Forma celor două echipe este asemănătoare, deși e clar că jucătorii din țara cantoanelor au avut o serie de câteva meciuri consecutive mai dificile. În ultimele 5 partide disputate, „alb-roșii” au înregistrat 3 victorii (după penalty-uri cu Franța, cu Turcia – 3:1 și cu Liechtenstein – 7:0). În celelalte două meciuri, echipa nu a reușit să obțină victoria, suferind o înfrângere cu Italia (3:0) și făcând egal cu Țara Galilor (1:1).

„La Furia” nu pare încă pe deplin pregătită să cucerească trofeul în acest campionat, dar, deși nu provoacă prea multă vâlvă, e clar că echipa avansează. Ultimele două meciuri au ridicat moralul spaniolilor, care s-au impus în fața Croației cu 3:5, scor obținut în prelungiri, și au obținut o victorie răsunătoare, cu scorul de 0:5, în ultimul meci din grupă, disputat cu Slovacia.

Cotele caselor de pariuri

Cotele oferite de casele de pariuri sunt în limitele normale, deși Elveția pare ușor subevaluată. Victoria gazdelor simbolice are o cotă situată între @5.25 și @5.75, egalul e prevăzut cu un multiplicator de @3.60, iar o victorie pentru La Furia are cota de @1.70.

Pronostic

După eliminarea Franței, elvețienii, și așa obosiți mental, vor avea cu siguranță probleme în a se reface complet din punct de vedere fizic. Asta îi poate crea un avantaj Spaniei. Așadar, vă sugerăm să profitați de cota asociată victoriei Spaniei, care, conform estimărilor, v-ar aduce un multiplicator de @1.70.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *