Înregistrare eFortuna

eFortuna, sau Fortuna (cum o cunosc jucătorii mai experimentați) este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri din țara noastră. Aceasta este una dintre puținele case de pariuri care nu au avut de la bun început posibilitatea de a paria online. Altfel spus, Fortuna a devenit dintr-o casă de pariuri cu agenții deschise doar fizic prin țară unul dintre cei mai importanți actori pe piața online.

Care este diferența dintre eFortuna, Betano și Casa Pariurilor?

Ei bine, toate casele de pariuri din țara noastră se aseamănă între ele prin multitudinea de posibilități la pariurile sportive. Totuși, pe lângă toate aceste tipuri de pariuri existente la toate casele, Fortuna a implementat principiul cotelor îmbunătățite. Astfel, dacă optezi pentru una dintre cotele de pe pagina principală de pariere din secțiunea ODD BOOSTER primești o cotă mai mare pentru pariul respectiv. Aceste pariuri se schimbă zilnic. De aceea poți vedea atât pariuri pe goluri sau pe cornere, cât și pe solist sau pe marcatori. Aceste tipuri de pariuri nu sunt întâlnite la alte agenții, precum Betano sau Casa Pariurilor, și este un fel de marcă înregistrată eFortuna.

Un alt punct forte al agenției este faptul că deține momentan peste 750 de puncte în țară, plasând-o pe locuri fruntașe din acest punct de vedere.

Pe lângă aceste aspecte pozitive, cotele normale de pe eFortuna sunt de multe ori puțin mai mici decât cele regăsite pe site-urile competitorilor. Acest mic detriment este pus în umbră de calitatea aplicațiilor eFortuna și de extraordinara optimizare a site-ului.

Cum se face înregistrarea la eFortuna?

Procesul de înregistrare este unul foarte simplu și rapid. Odată intrat pe pagina principală, butonul de înregistrare se poate găsi în dreapta sus, lângă cel de conectare. Dacă nu ați observat deja, culoarea principală a cazinoului este galben, iar butoanele pe care le căutăm au exact această culoare. După introducerea datelor cerute în căsuțele speciale poți efectua primele depuneri. La fel ca în cazul altor agenții de pariuri, site-ul oficial Fortuna este ușor de accesat, interfața arată foarte bine și totul se mișcă extrem de fluent.

Înregistrare eFortuna

Ce bonusuri oferă eFortuna?

eFortuna oferă bonusuri foarte consistente în special la prima depunere. Aceste oferte au fost schimbate la un moment dat, însă nu cu mult timp în urmă bonusul a  rămas la frumoasa ofertă de 100% la prima depunere, până în 500 de lei. Din punctul meu de vedere acest bonus este unul dintre cele mai interesante pe care le pun la dispoziție casele de pariuri din România. De asemenea, cerințele de rulaj sunt ușor de înțeles și nu există cerințe ascunse de ochii utilizatorilor.

la Fortuna poți găsi uneori și bonusuri fără depunere, însă cerințele de rulaj vor fi mult mai complexe. De obicei, bonusurile fără depunere se acordă jucătorilor activi, care pariază cel puțin o dată pe zi în aplicația eFortuna. Astfel, casa de pariuri se asigură că nu oferă bonusuri fără depunere jucătorilor care pot profita de acest lucru, fără să mai calce vreodată în cazino.

Aplicația mobilă eFortuna

Deși este o casă de pariuri cu o experiență mai mică în domeniul online în comparație cu altele din România, eFortuna ne pune la dispoziție o aplicație extraordinară. Aceasta dispune de majoritatea funcțiilor de la care te aștepți atunci când descarci o aplicație de pariuri.

Cei care calcă pragul site-ului Fortuna se încadrează de obicei în două mari categorii – cei care joacă la aparate și cei care plasează îndeosebi pariuri sportive. Tocmai de aceea, Fortuna a creat două aplicații distincte, una pentru gambling și una pentru pariuri sportive.  Aplicațiile se găsesc pe site-ul oficial eFortuna, în secțiunea Sports App sau Games App.

Pariuri Fortuna

Pe pagina de unde putem descărca aplicația pentru pariuri sportive observăm că aceasta are mai multe funcții speciale:

  • peste 230 de cote
  • pariuri LIVE
  • pariu instant
  • notificări instant la evenimente
  • serviciu de stream

Pe lângă aceste funcții, ce mi-a atras atenția este faptul că aplicația utilizează senzorii biometrici ai telefonului tău mobil, în special senzorul de amprentă. Astfel se asigură o conexiune sigură și o protecție a datelor peste media pieței pariurilor sportive.

Aplicația pentru gambling vine și ea cu o mulțime de lucruri care sună foarte tentant, precum:

  • peste 400 de jocuri
  • free spins
  • bonusuri
  • turnee
  • optimizare pentru telefon și tabletă.

Serviciul de relații cu clienții eFortuna

Uneori poate apărea nevoia de a contacta serviciul de relații cu clienții al agențiilor de pariuri. Oricând se poate ivi o problemă care nu poate fi rezolvată de pe site. Sau, în cazuri mai norocoase, doar ai nevoie de câteva informații sau detalii pe care nu le găsești pe site-ul oficial. De aceea, eFortuna stă destul de bine la acest capitol al relațiilor cu clienții. Agenții Fortuna pot fi contactați prin diferite metode, prin apel telefonic, prin chat live sau chiar prin email.

Serviciul de relații cu clienții este unul extrem de rapid. Agenții telefonici răspund cu ușurință întrebărilor puse iar problemele sunt rezolvate în cel mai scurt timp.

Pariuri Fortuna eFortuna.ro

Recenzii eFortuna, Păreri, Opinii – Concluzii

Din experiența personală, eFortuna este una dintre cele mai bune case de pariuri. Spun asta mai ales datorită politicii aplicațiilor mobile și bonusurilor fără depunere. Pe lângă acestea, eFortuna dispune și de sute de agenții deschise fizic prin țară, unde poți oricând pune un bilet cash. De asemenea, se pot efectua depuneri și retrageri în contul online prin punctele din toată țara. Această interdependență între partea online și cea offline a asigurat atât păstrarea jucătorilor experimentați, cât și atragerea noilor jucători către casa de pariuri.

Împărțirea aplicațiilor în două tipuri diferite – gambling și pariuri sportive – reprezintă un avantaj major. Majoritatea aplicațiilor combinate pe care le-am încercat de la alte case de pariuri nu aveau cei mai buni timpi de încărcare. La eFortuna, fiind mai aerisită platforma, totul se mișcă extrem de fluent, paginile se încarcă repede și pariurile se plasează instant.

Per total, Fortuna (în varianta fizică) și eFortuna (platforma online + aplicațiile adiacente) reprezintă o agenție de pariuri puternică și importantă. Ea și-a câștigat încrederea jucătorilor pe parcursul a mai mult de un deceniu și în continuare este una dintre casele de pariuri din România cu cele mai multe înregistrări noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *