Diferența dintre rotire manuală, stop spin și rotire automată la jocurile de păcănele

Care este diferența dintre rotirea manuală, stop spin și rotirea automată la păcănele? Nu e de mirare că ne punem o astfel de întrebare dacă avem atâția termeni de stăpânit. În acest articol, vom defini fiecare noțiune și vom prezenta avantajele și dezavantajele fiecărui tip de joc.

Rotire manuală

Un joc cu rotire manuală este acela în care pariorul poate decide numărul de linii de plată pe care vrea să joace, precum și prețul pe care îl va plăti pe linie. Apoi, sistemul calculează miza totală. Jucătorul face clic pe butonul de rotire la fiecare partidă jucată, de unde și termenul de „manual”.

Unii jucători consideră că rotirile manuale sunt mai distractive, deoarece experiența jocului este mai personală. Ei pot accelera partida, numărându-și de fiecare dată și câștigurile. Unele aparate au nevoie de foarte mult timp pentru a calcula chiar și cele mai mici premii. Dar atunci când apeși manual butonul de rotire, suma câștigată este adăugată automat în cont. Abia apoi se învârt iar rolele. Rotirile automate nu oferă această variantă, astfel că jucătorii trebuie să aștepte pentru ca recompensa lor financiară să fie calculată.

Rotire automată

Cu rotirea automată, jucătorul alege în avans câte rotiri vrea să joace și apasă butonul pentru a pune în mișcare întregul ciclu. Tot cu această opțiune poți alege și o limită în ceea ce privește pierderile, lucru imposibil la rotirile manuale. Cu alte cuvinte, decizi în avans cât de mult îți permiți să pierzi și pui granițe în consecință. Asta te ajută să rămâi cu ochii pe finanțe și te împiedică să te lași dus de val. Un alt avantaj al rotirii automate este limita de câștig unic, acolo unde este disponibilă. Această limită înseamnă că rotirile automate se opresc atunci când câștigi o anumită sumă sau mai mult decât suma respectivă. În acest punct, jucătorul primește timp și o șansă în plus de a-și evalua jocul, putând apoi să treacă la un altul.

Un ultim avantaj evident al rotirilor automate este comoditatea: nu trebuie să tot apeși pe un buton de pe telefon sau de pe tastatură/ecran. Setezi în prealabil numărul de rotiri cu care te simți confortabil, iar apoi te concentrezi doar pe joc.

Ce variantă este mai bună?

Alegerea depinde de tipul de joc ales. Păcănelele în care e nevoie ca jucătorii să ajungă la o anumită rundă sunt cele mai potrivite pentru rotirile automate. Pe de altă parte, păcănelele la care ai șansa de a câștiga un bonus la orice rotire aleatorie se pretează mai bine pentru jocul manual. Dacă vrei să accelerezi puțin mișcarea rolelor de joc, atunci stop spin este varianta cea mai bună. Totul depinde de ce crezi că ar fi mai confortabil și de ce fel de jucător ești. Dacă vrei să descoperi stilul și abordarea care ți se potrivesc, cel mai indicat este să încerci cât mai multe păcănele gratuite. De folos este și să te informezi cu privire la diferite jocuri, în așa fel încât să înveți cât mai multe despre ele.

Acum, câteva detalii suplimentare despre stop spin.

Stop spin

Rotirile manuale vin uneori cu o opțiune numită stop spin sau quick spin. Ea intervine atunci când apeși manual butonul de rotire pentru a pune rolele în mișcare, dar la scurt timp după aceea îl apeși din nou. În acest caz, jocul se termină pentru că rolele se opresc. Jucătorilor cu multă experiență le place această funcție, deoarece le permite să declanșeze rundele bonus cât mai repede posibil.

Stop spin se numără printre cele mai inovatoare caracteristici pe care le introduc dezvoltatorii de păcănele pentru a întreține interesul pariorilor. În mod normal, rolele se opresc singure după un anumit timp. Cu funcția de stop spin, le poți opri manual. Dacă faci acest lucru imediat după ce au început să se învârte, poți profita de mai multe rotiri într-o perioadă de timp stabilită.

Funcția stop spin are multe avantaje, dar iată și un dezavantaj. În medie, avantajul operatorului de păcănele online este de 95%. Cu alte cuvinte, jucătorii pierd 5% din banii pe care îi pariază. Acesta este prețul pe care îl plătesc pentru plăcerea de a juca la păcănele. Dacă joacă mai multe partide într-o perioadă de timp fixă, atunci pierd și mai mulți bani.

Multor jucători le plac rotirile gratuite și rundele bonus. La urma urmei, acesta este și motivul pentru care păcănelele online sunt atât de populare. Rundele de acest fel aduc frecvent câștiguri mai mari decât cele din jocul de bază. Prin urmare, utilizatorii vor să afle cât mai repede dacă au fost declanșate. De aceea folosesc adesea funcția de stop spin. Unii nu înțeleg însă că rundele de rotiri gratuite și rundele bonus nu sunt activate foarte des, iar atunci când pornesc, pornesc grație unei combinații arbitrare. Asta înseamnă că nu există nicio garanție că se vor declanșa runde bonus dacă joci mai mult. În realitate, jocurile mai multe pot avea chiar efectul invers – mai multe rotiri pot însemna pierderi mai mari fără ca măcar să ajungi la rotiri gratuite sau la vreo rundă bonus.

În final, funcția de stop spin provoacă mai degrabă durere decât plăcere. Păcănelele online sunt incitante pentru că rotirea rolelor creează suspans. Pierderea acestui suspans înseamnă pierderea sensului însuși al jocului. În multe jocuri de păcănele, rolele se opresc consecutiv: prima rolă se oprește prima, iar ultima rolă se oprește ultima. Asta prelungește emoția, deoarece intrarea într-o rundă bonus sau obținerea unui premiu este determinată de simbolurile de pe ultima rolă. Dacă folosești funcția stop spin, distracția se pierde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *