Care este diferența dintre expanding wild și stacked wild la jocurile de păcănele?

Diferență simboluri Wild

În jocurile de păcănele video tradiționale, există câteva funcții bonus care pot fi activate. Wild-ul este printre cele mai comune și cele mai populare dintre acestea. Un simbol Wild poate fi folosit cu oricare altul pentru a construi o combinație câștigătoare – oricare altul cu excepția simbolului Scatter.

Dacă joci la un aparat cu mai multe linii de plată și îți apar mai multe simboluri Wild pe diferite role, poți chiar să folosești fiecare Wild în locul unui simbol diferit, în așa fel încât să obții mai multe combinații câștigătoare.

Simboluril Wild sunt destul de flexibile. Deși sunt foarte utile și ajută pariorii să câștige, există și unele diferențe de care trebuie să ții cont. Oricum, jucătorii de păcănele le apreciază pentru faptul că aduc câștiguri mai mari.

'; } else { echo '
'; } ?>

Dezvoltatorii de jocuri de păcănele sunt mereu în căutarea unor modalități noi și interesante de a îmbunătăți noțiunea de simbol Wild unic. Multe dintre cele mai populare păcănele din zilele noastre includ cele mai recente caracteristici și tendințe în sfera Wild.

Cinci tipuri de simboluri Wild

Există cinci tipuri frecvente de simboluri Wild, fapt care poate genera confuzie. E vorba despre stacked Wilds (simboluri Wild în stivă), expanding Wilds (simboluri Wild care se extind), cascading Wilds (simboluri Wild în cascadă), rolling Wilds (simboluri Wild rulante) și sticky Wilds (simboluri Wild lipicioase). În acest articol îți prezentăm primele două tipuri.

Stacked Wilds (simboluri Wild în stivă)

În esență, simbolul Wild în stivă este un simbol Wild care acoperă o rolă întreagă atunci când cade. De obicei, vine în 2, 3, 4 sau 5 benzi de simboluri. În unele jocuri de păcănele, Wild-urile în stivă apar pe role diferite. În altele se poate să apară Wild-uri stivuite pe fiecare rolă. Multe dintre acestea au o variabilitat ridicată. Alte păcănele introduc simbolurile Wild în stivă doar în rundele bonus, cum ar fi cea de rotiri gratuite. Dacă le combini cu multiplicatori, potențialul de plată devine uriaș.

Ambele categorii de simboluri Wild, fie în stivă, fie care extind, funcționează cam în același mod. În cazul stivei, simbolul Wild cade pe o rolă și începe să umple spațiile din jurul său. El se poate extinde doar în partea de jos sau de sus a rolei, astfel încât să o acopere în întregime. La fiecare joc lucrurile arată altfel. Pentru a consulta regulile, trebuie să parcurgi tabelul de plată al jocului ales. El poate fi accesat printr-un buton special, care se numește Meniu, informații, tabel de plată etc.

Deoarece simbolurile Wild stivuite acoperă o suprafață mai mare decât cele standard (care acoperă de obicei doar o mică parte a rolei), acestea au un potențial mult mai mare de a aduce și câștiguri. Numele lor vine de la faptul că se suprapun unul peste altul pentru a crea un grup de simboluri Wild pe rolă. În unele jocuri, dacă stivuiești un anumit număr de simboluri Wild pe o rolă, acestea se transformă într Wild-uri expansive, care se extind pe întreaga rolă.

Dacă nimerești un simbol Wild pe o rolă, ai putea să mai nimerești unul sau două pe alte linii de plată pentru a-ți crește șansele de câștig. Acest simboluri se pot suprapune pe verticală sau pe orizontală, oferindu-i jucătorului șanse suplimentare de câștig. Întotdeauna se dovedesc a fi o comoară.

Expanding Wilds (simboluri Wild care se extind)

Multe dintre cele mai populare jocuri de păcănele oferă simboluri Wild stivuite, alături de simboluri Wild expansive. Ambele tipuri sunt pe placul jucătorilor de păcănele. Atunci când prinzi unul sau mai multe simboluri Wild pe o rolă, ele formează un Wild expansiv. Fiecare joc vine cu anumite criterii care trebuie îndeplinite, cum ar fi declanșarea unei runde bonus, obținerea unei combinații specifice sau stivuirea unui anumit număr de simboluri Wild. După cum am menționat, Wild-ul se extinde în așa fel încât să cuprindă toată rola.

În acest caz, jucătorii au o șansă mai mare de câștig. Rundele bonus, în special cele cu rotiri gratuite, includ adesea simboluri Wild care se extind și capătă numele de Sticky Wilds (sau simboluri Wild lipicioase). Dacă un jucător nimerește un simbol wild lipicios, rola se umple de Wild-uri și rămâne așa pe toată durata rundei bonus cu rotiri gratuite. Dacă câștigi 20 de rotiri gratuite și nimerești un simbol Wild lipicios la a zecea rotire, Wild-urile se vor extinde pe toată rola și vor rămâne așa la toate celelalte zece rotiri rămase. Dacă declanșezi mai multe rotiri gratuite, Wild-urile vor fi în continuare disponibile și pentru acelea. Evident, asta îți crește foarte mult șansele de a-ți adjudeca un premiu consistent.

Simbolurile Wild sunt foarte benefice pentru jucători și când apar singure, dar mai ales când apar în combinații ca cele prezentate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri