Deținătorul titlului mondial împotriva deținătorul titlului european: Portugalia – Franța

Actuala deținătoare a titlului mondial, Franța, va înfrunta actuala deținătoare a titlului european, Portugalia, iar stadionul care va găzdui meciul este Pushcak Arena din Budapesta. Duelul este extrem de important pentru configurarea clasamentului final al Grupei F și are potențialul de a duce la un rezultat ciudat. Meciul este programat pe 23 iunie, ora de start fiind 22:00.

Grupa F

Acum că au disputat deja 2 partide, echipele din Grupa F mai au de jucat câte un meci, care pentru unele dintre ele va însemna avansarea în turneu, în timp ce pentru altele va însemna eliminarea în faza grupelor. Portugalia ocupă locul trei în clasamentul actual, având 3 puncte, dar dacă aruncăm o privire pe clasamentul echipelor clasate pe locul trei în toate grupele, observăm că, acolo, „marinarii” se află pe prima poziție – rezultat datorat golaverajului mai bun.

Franța pare sigură de calificare, întrebarea care se pune acum fiind de pe ce loc din Grupa F va înainta în etapa următoare. “Cocoșii”, aflați în prezent pe prima poziție, au un avans mic, de doar un punct, iar din spatele lor vin echipele Germaniei și Portugaliei, plus Ungaria, care pândește în offside.

În ce formă se află echipele

Ambele echipe au o formă similară, deși Portugalia și-a stricat seria bună după ce a cedat în ultima confruntare cu Germania (2-4). Anterior, “marinarii” învinseseră fără probleme Ungaria (0:3) și Israel (4:0), obținuseră un egal cu Spania (0:0), dar și o nouă victorie, de data aceasta în fața Luxemburgului (1:3).

Franța se prezintă ca o favorită tipică, chiar dacă fanii Cocoșilor nu sunt prea încântați de jocul afișat în această ediție a Campionatului European. „Alb-albaștrii” au o serie de 9 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care doar două încheiate cu egal. Un astfel de exemplu este chiar partida din runda trecută, cu Ungaria (1-1).

Cotele caselor de pariuri

Așteptările pentru acest meci sunt destul de diverse. Un rol important îl va juca prospețimea echipelor. Victoria Franței este cotată cu cel mai mic coeficient, de @2,25. Remizei i se asociază o cotă de @2.80, în timp ce victoria Portugaliei e cotată cu @4,00.

În ceea ce privește golurile, e destul de surprinzător că operatorii caselor de pariuri se așteaptă la un număr mic de înscrieri. Cota pentru peste 2,5 goluri este de @2,30, în timp ce cota pentru sub 2,5 goluri este de @1,65.

Pronostic

Vă sugerăm să profitați de cota excelentă de @2,30 pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci. Portugalia nu au arătat un joc defensiv bun împotriva Germaniei, dar în ofensivă lucrurile merg destul de bine pentru “marinari”, ceea ce înseamnă că au șanse să își depășească adversarii din Franța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *