Derby-ul insular: Anglia – Scoția

În al doilea dintre cele patru meciuri pe care le va disputa în grupele Campionatului European, Anglia va găzdui Scoția pe Stadionul Wembley, meciul putând să îi trimită pe „cei trei lei” în etapa următoare a competiției. Partida de la Londra se va desfășura pe 18 iunie, începând cu ora 22:00.

Grupa D

Anglia a început cu o victorie în fața uneia dintre rivalele directe la calificare, și anume Croația. În prima repriză, englezii au fost supuși unui pressing intens, dar la începutul reprizei a doua au construit mai multe atacuri puternice, care au dat roade, culminând cu un gol marcat de Sterling, vedeta lui Manchester City. Până la sfârșitul meciului, echipa oaspeților nu a reușit să își creeze oportunități de egalare sau de victorie.

Tot în prima rundă, Scoția a început pe picior greșit, pierzând cu 2: 0 în fața Republicii Cehe. De aceea, în meciul împotriva Angliei, oaspeții vor fi obligați să câștige puncte pentru a mai putea spera la o calificare în etapa următoare.

În ce formă se află echipele

Forma „celor trei lei” este excelentă. Ei sunt neînvinși în ultimele 5 partide disputate, seria câștigătoare cuprinzând și sfârșitul anului 2020, când Anglia a învins Islanda cu 4-0. În ultimele 5 meciuri, „albii” au reușit să se impună cu 1: 0 în fața Croației, a României și a Austriei, dar au înregistrat victorii și în partidele disputate cu Polonia (2: 1) și Albania (0: 2).

Spre deosebire de adversari, scoțienii nu sunt în cea mai bună formă a lor. În ultimele 5 meciuri, ei au obținut 2 victorii (împotriva Luxemburgului – 0: 1 și Insulelor Feroe – 4: 0), 2 egaluri (împotriva Israelului – 1: 1 și a Olandei – 2: 2) și o înfrângere cu Republica Cehă (0: 2).

Cotele caselor de pariuri

Așa cum era de așteptat, cota aferentă unei victorii a englezilor este destul de mică – @ 1,40, iar înaintea meciului e posibil să scadă și mai mult. Egalitatea este considerată al doilea scenariu posibil, fiind cotată cu @ 5.00, în timp ce victoriei oaspeților din Scoția îi revine o cotă de @ 10.00.

În ceea ce privește numărul de goluri înscrise, cotele sunt similare. Cea pentru mai puțin de 2,5 goluri variază între @ 1,85 și @ 1,95, iar cea pentru mai mult de 2,5 goluri se situează între @ 1,95 și @ 2,00.

Pronostic

Date fiind șansele de câștig ale Angliei, noi vă sugerăm să profitați de cota de @ 1,95 aferentă unui număr de sub 2,5 goluri înscrise. Scoția este renumită pentru jocul său dur, care ar trebui să țină la respect echipa Angliei în primele minute ale meciului. Dacă oaspeții reușesc să își facă jocul și să țină mingea departe de propria plasă în prima repriză, în a doua jumătate a partidei vor depune cu siguranță toate eforturile necesare pentru a încheia confruntarea cu un rezultat favorabil lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *