Derby fierbinte în optimile de finală ale CE2020: Anglia – Germania

Marți, 29 iunie, fie Anglia, fie Germania va fi obligată să părăsească Campionatul European din acest an, în timp ce cealaltă echipă urmează să renască și să se arate pregătită pentru ultimele meciuri. În duelul dintre “Cei trei lei” și “Mannschaft” se întrevede un ușor avantaj al englezilor, care, dacă vor reuși să învingă Germania, vor avea șansa de a juca multe dintre întâlnirile viitoare pe teren propriu. Meciul din optimile de finală va începe la ora 19:00.

Optimile de finală

Anglia și Germania au intrat în grupa mai ușoară, evitând-o pe cea mai dificilă, care cuprinde perechi precum Croația-Spania, Franța-Elveția și Belgia-Portugalia. Marți seară va deveni clar care dintre cele două favorite la câștigarea turneului va avea ocazia de a merge mai departe, iar datorită fluxului mai ușor, există o șansă reală pentru această echipă de a ajunge și în semifinale fără prea multe obstacole. Învingătoarea din perechea Anglia-Germania va înfrunta învingătoarea din partida Suedia-Ucraina.

În ce formă se află echipele

Forma ambelor echipe poate fi descrisă ca fiind sub așteptări. În ultimele 5 meciuri, “Cei trei lei” a reușit patru victorii și un egal. Ei au avut, așadar, 1:0 cu Cehia, Croația, România și Austria. În celălalt meci, încheiat la egalitate 0-0, echipa a întâlnit Scoția, iar partida a făcut parte din turul doi al Campionatului European.

Germanii, pe de altă parte, nu sunt deloc în floare. “Mannschaftul” a reușit să înregistreze doar două succese în ultimele 5 meciuri. În cadrul acestora, Germania a reușit să învingă Portugalia (2:4) și Letonia (7:1). Două dintre celelalte trei meciuri s-au încheiat la egalitate (cu Ungaria – 2:2 și Danemarca – 1:1), în timp ce înfrângerea a venit în fața Franței, cu 1:0.

Cotele caselor de pariuri

În mod oarecum de înțeles, casele de pariuri sunt nedumerite în ceea ce privește favorita meciului. Poate datorită formei mai bune pe care o arată leii și a faptului că pentru ei se apropie meciul de acasă, victoria Angliei e prevăzută cu o cotă mai favorabilă – @2.50. Egalul, în schimb, e cotat cu @3.20, în timp ce victoria “Mannschaftului” are o cotă de @2.90.

În ceea ce privește golurile, dacă analizăm cotele oferite de casele de pariuri, devine clar că se preconizează un număr mic de înscrieri. Mai precis, pariul pentru mai puțin de 2,5 goluri are o cotă de @1.75, în timp ce cel pentru peste 2,5 se ridică la @2.10.

Pronostic

Ținând cont de importanța meciului, de numărul mic de goluri marcate de Anglia și de jocul mai puțin curajos pe care e posibil să îl practice Germania din cauza rezultatelor mai slabe din ultimele luni, vă sugerăm să pariați pentru sub 2,5 goluri, pariu care are o cotă de @1.75.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *