Depunerea minimă pe PartyPoker

Depunerea minimă necesară pentru a juca pe platforma Partypoker este de 10$, așa că, dacă ești la început de drum cu pokerul, aceasta este probabil cea mai bună opțiune pentru tine. Până de curând, platforma oferea un bonus de 100% în pariuri gratuite, dar nu mai face acest lucru. Acum, are o ofertă de până la 30 de dolari pentru turnee bonus, care nu necesită niciun joc pentru a fi deblocată.

Poți profita și de bonusul mai mare, cu cod, care se adresează jucătorilor mai experimentați. Acesta implică o contribuție de 100% a platformei până la 500 de dolari. Dacă plănuiești să faci pariuri serioase dincolo de bonus sau să joci pe termen lung, oferta nu prezintă niciun dezavantaj.

Acest bonus de până la 500 de dolari nu trebuie subestimat. Mai mult, el este foarte ușor de accesat. Primul pas este, desigur, să te înregistrezi pe Party Poker. Apoi, trebuie să introduci codul bonusului, care este BTF500. Mergi la casierie și accesează secțiunea de depunere. Aceasta include metodele de depunere disponibile în funcție de locația ta.

'; } else { echo '
'; } ?>

Selectează o metodă de depunere care ți se pare convenabilă, dar și o sumă. Pentru a beneficia de bonusul pentru jucătorii avansați, orice sumă pe care o depui va fi egalată de Party Poker cu 100%, până la 500 de dolari. Asta înseamnă că dacă depui 100 de dolari, primești încă 100. Suma minimă este de doar 5 dolari.

Partypoker va adăuga întregul bonus în contul tău. El va fi distribuit apoi într-un total de 10 fracțiuni. Odată ce câștigi de 0,12 ori valoarea bonusului în puncte Party Poker, ți se adaugă o fracțiune. Iată cum funcționează.

Dacă depui 100 de dolari, primești încă 10 de fiecare dată când câștigi 12 dolari în puncte Party Poker. Practic, fiecare fracțiune valorează 10% din bonusul total de 500 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri