Depunerea minimă pe Melbet

Melbet colaborează cu numeroși furnizori de plăți de top, pentru a pune la dispoziție o gamă variată de metode de depunere și retragere. Acestea includ transferuri bancare, carduri de debit și de credit, portofele electronice și furnizori individuali. Indiferent de metoda de plată pe care o preferi, poți fi sigur că ea se găsește pe Melbet.  

Majoritatea metodelor acceptă atât depuneri, cât și retrageri, ceea ce este extrem de convenabil. Altfel, ar trebui să folosești două metode de tranzacționare diferite. Melbet acceptă și o multitudine de monede. Pe lângă cele principale, USD, EUR, GPB, găsești și ZEK, ruble și multe altele. În plus, acceptă criptomonede precum Bitcoin, Litecoin și Dogecoin. Îți poți alege moneda dorită atunci când te înregistrezi.

Metodele de depunere disponibile pe platforma de pariuri variază în funcție de locația utilizatorului. Cele disponibile în țara ta pot fi restricționate în altă parte și viceversa. Depunerea minimă este de doar 1 dolar, cu excepția bonusului de bun venit, care vine cu cerințe diferite. Asta se poate aplica și în cazul altor bonusuri. Indiferent de metoda de tranzacționare aleasă, depunerile vor fi procesate imediat. Cele mai multe dintre metodele de depunere sunt gratuite sau presupun un comision foarte mic.

Limita metodei tale de depunere ar putea fi mai mare de 1 dolar. Deși nu există o sumă maximă de depunere, e posibil ca serviciul de plată ales să impună restricții. Verifică termenii și condițiile înainte de a face o tranzacție mare. 

Melbet acceptă o serie de carduri de credit și de debit, cum ar fi Maestro, Visa și MasterCard. Poți schimba tipul de card în orice moment. Nu toate țările permit tranzacții cu carduri de credit. În schimb, cardurile de debit pot fi folosite atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri. Comisionul este de 1,5% din valoarea tranzacției. Nu poți efectua retrageri folosind MasterCard, dar poți opta pentru Visa și Maestro, care presupun un timp de procesare de până la cinci zile. 

Melbet nu acceptă PayPal. Deși s-ar putea să adauge și această metodă de plată în viitor, deocamdată trebuie să alegi un alt portofel electronic disponibil pe site. Printre acestea se numără Neteller, Skrill și Ecopayz. Există, de asemenea, Boleto, MuchBetter, Yandex, Qiwi și multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *