Depunerea minimă pe Betsafe

E nevoie de doar de câteva minute pentru a face o depunere pe Betsafe. Fondurile ajung instantaneu în contul tău. În plus, majoritatea metodelor de plată nu percep comisioane, iar cele care o fac tind să aibă comisioane mici – doar 2,5% din suma depusă.

Unele metode nu sunt disponibile în anumite locații. Metodele disponibile în locația ta pot fi consultate în secțiunea de depunere. Depunerea minimă este de 10 dolari. În funcție de istoricul tău de tranzacții, suma pe care o poți depune poate fi restricționată. Dacă vrei să extinzi limitele, poți cere ajutorul echipei de asistență. 

Betsafe acceptă Visa, MasterCard și alte câteva carduri de credit și de debit. Și în aceste cazuri, depunerea minimă este de 10 dolari. Nu există un maxim. Limitele de retragere pot fi de până la 10.000 de dolari. Retragerile sunt procesate în două până la cinci zile.

'; } else { echo '
'; } ?>

Site-ul acceptă și PayPal, atât pentru retrageri, cât și pentru depuneri. În plus, PayPal este eligibil pentru o serie de oferte, cum ar fi bonusul de bun venit. Depunerea minimă cu PayPal este de 20 de dolari, iar maxim nu există. În ceea ce privește retragerile, există un minim de 10 dolari și un maxim de 8.000 de dolari. Uneori, PayPal pune limite la retrageri. Acestea tind să fie procesate mult mai repede decât cele prin card de credit sau de debit – până la maximum o zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri