Cum faci o depunere la Fortuna prin PayPoint?

Fortuna este foarte iubită de majoritatea pariorilor români. Oferă foarte multe metode de depunere. Poți depune la această casă de pariuri din magazinele partenere Paypoint?

Depunere minimă eFortuna, retrageri și comisioane

eFortuna este, fără îndoială, printre cele mai în vogă case de pariuri din România. Aceasta a trecut din offline în online, păstrându-și agențiile deschise. Totuși, tipurile de pariuri interesante, bonusurile fără depunere și cotele mărite au pus eFortuna printre cele mai bune agenții online din țară.

La eFortuna există următoarele metode de depunere a banilor în cont:

  • card bancar (Mastercard, Visa, Maestro);
  • Neteller;
  • Skrill;
  • Paysafecard;
  • Depunere în agenții.

eFortuna nu percepe taxe pentru depuneri. Totuși, băncile între care se realizează transferul pot percepe anumite comisioane.

Prin Paysafecard, Neteller și Skrill depunerile sunt instante. Asta înseamnă că te poți juca imediat ce ai apăsat pe “Depune”. De aceea, mulți oameni recurg din ce în ce mai des la aceste metode de depunere. Sunt pur și simplu mai bune.

Depunerea minimă prin Paysafecard este de 25 de lei, iar cea maximă de 3000 de lei. Vom vedea mai departe de ce aceste sume sunt importante.

Cum depun la eFortuna prin PayPoint?

Dacă nu știai, PayPoint este cel mai mare operator de plăți din România. Când plătești o factură la magazinul de la colț, aceasta este, de obicei, procesată de PayPoint.

Pentru a depune cu ajutorul PayPoint, tot ce trebuie să faci este să cumperi un cod de Paysafecard. Da, ți-ai amintit bine! Paysafecard este una dintre metodele de depunere de mai sus.

După ce cumperi un cod de Paysafecard (acestea au valoare de 25, 50, 100 și 300 de lei), intră pe site-ul eFortuna la Depuneri.

După ce selectezi metoda Paysafecard, vei fi redirecționat către site-ul paysafecard.com. Dacă nu ai un cont pe acest site, va trebui să-ți creezi unul. După ce introduci codul de 16 cifre, poți să te joci. Banii ajung instant în contul tău.

Simplu, nu? Și nu uita! Magazine partenere PayPoint găsești la tot pasul. Trebuie doar să ridici puțin privirea din telefon.

Spor la joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *