Debutul Campionatului European 2021: Turcia – Italia

Mult așteptatul Campionat European, care trebuia să aibă loc în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei, va începe vineri, 11 iunie, iar startul maratonului de fotbal de o lună va fi dat de Turcia și Italia. Spre deliciul spectatorilor, accesul publicului pe stadionul Olimpico din Roma va fi permis, ceea ce reprezintă un stimulent important pentru jucătorii ambelor echipe. Meciul începe la ora 22:00.

Grupa A

Grupa aceasta, care include echipa Turciei și echipa Italiei, este extrem de interesantă. În afară de cele două echipe deja amintite, celelalte două care fac parte din ea sunt Țara Galilor și Elveția. Privind din exterior, fiecare dintre cele patru pare să aibă șanse reale de a se clasa pe primele două poziții, clasare care ar asigura calificarea în etapele următoare ale turneului.

În ce formă se află echipele

Este interesant că niciuna dintre echipele care joacă în meciul de debut nu a mai pierdut de 5 partide încoace. Gazdele din Turcia au înregistrat ultima înfrângere la sfârșitul anului 2020, ca oaspeți ai Ungariei. Apoi, echipa a jucat alte 6 meciuri, dintre care 4 câștigate și 2 remize. Vecinul sudic al Uniunii Europene a jucat meciuri puternice în ultime vreme, astfel că are șanse serioase de a se impune pe scena europeană.

Oaspeții din Italia sunt favoriți în meciul de debut al Euro2020. Italienii au ambiții de a avansa în cursă și chiar de a câștiga turneul, iar statisticile le sunt favorabile. „Squadra Azura” deține o serie impresionantă de 27 de jocuri consecutive fără înfrângere, ultimul meci pierdut datând din 2018, în cadrul Ligii Națiunilor.

Cotele caselor de pariuri

Favorita clară a acestui meci este echipa azurilor. Italienii s-au bucurat în ultima perioadă de o serie de succese, astfel că o înfrângere la debutul Euro2020 ar fi destul de neplăcută în rândurile lor. La casele de pariuri, victoria oaspeților din „cizma” europeană este cotată cu @ -1,60. Egalitatea este evaluată ca al doilea scenariu posibil și are o cotă de @ 3,70, în timp ce victoria gazdelor vine cu o cotă de @ 7,00.

Meciul de deschidere și numărul de goluri marcate pe parcursul acestuia sunt elemente-cheie pentru starea de spirit a fanilor. Cu toate acestea, casele de pariuri se așteaptă la mai puțin de 2,5 goluri în partidă, ceea ce echivalează cu un coeficient între @ 1,60 și @ 1,70, în timp ce cel pentru peste 2,5 goluri se situează, în prezent, la @ 2,30.

Pronostic

Seria câștigătoare a Italiei poate juca, fără îndoială, un rol important în starea de spirit a „Squadra Azzurri” înainte de meci. Italienii sunt obligați să își facă debutul cu o victorie pentru a-și asigura liniștea sufletească de care au nevoie și pentru a fi la un pas în fața Elveției și a Țării Galilor.

Vă invităm să profitați de șansele de victorie ale Italiei – cota este de @ 1,60.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *