De ce jucătorii de tenis aruncă mingea înainte de a servi?

Jucătorii de tenis sunt adesea văzuți bătând mingea de câteva ori înainte de a servi. Există multe motive pentru care jucătorii tind să facă acest lucru.

În primul rând, unii jucători verifică săritura mingii înainte de a servi. Acest lucru le oferă o idee cu privire la putere ar trebui să folosească pentru a lovi mingea. În al doilea rând, pentru unii jucători este pur și simplu o rutină înainte de serviciu. Atingerea mingii înainte de serviciu devine un obicei de-a lungul anilor și astfel jucătorii repetă acțiunea de fiecare dată. În al treilea rând, unii jucători cred că atingerea mingii îi ajută să intre în ritm înainte ca punctul să înceapă. În cele din urmă, există câțiva jucători extrem de riguroși care cred că bat mingea în zona în care se așteaptă să ajungă   mingea.

Există, de asemenea, câțiva jucători de tenis care nu au obiceiul de a bate mingea înainte de a servi. Înainte de serviciu, pur și simplu țin mingea în spațiul triunghiular dintre cap și mânerul rachetei. În contrast complet, există câțiva jucători care ating mingea fără încetare spre frustrarea spectatorilor și a adversarului. Acest lucru a fost restricționat odată cu introducerea regulii intervalului de timp pentru serviciu. Dacă jucătorii depășesc limita de timp dintre două puncte, atunci li se aplică o penalizare datorată timpului.

'; } else { echo '
'; } ?>

Baterea mingii înainte de servire poate fi utilă dacă jucătorii sunt pe cale să-și surprindă adversarul cu un serviciu sub braț. În timpul lovirii mingii, jucătorilor le este mai ușor să balanseze racheta de dedesubt (sub braț), care de multe ori îl uimește pe adversar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri