Cum se fac depunerile și retragerile la cazinoul online Slotv?

SlotV este unul dintre cele mai renumite cazinouri internaționale din nișa de pariuri. Pentru a începe să faceți pariuri, utilizatorii trebuie să facă o depunere. Astfel, vor alimenta contul virtual de pe site cu bani reali. De asemenea, jucătorii își pot retragere bani rezultați din câștiguri prin metodele disponibile pe site. Acest articol vă poate fi de ajutor pentru a vă informa cum să faceți depuneri și retrageri.

Depuneri la SlotV

Pentru a face o depunere la cazinoul online SlotV, trebuie să vă înregistrați pe site și să vă conectați. După ce accesați site-ul web, trebuie doar să apăsați opțiunea „Casier” din meniul derulant din stânga. Va apărea o nouă fereastră care va afișa selecția „Depunere” cu toate metodele posibile de depunere după cum urmează:

Carduri de debit și de credit;

Skrill

Paysafecard

ecoPayz

Perfect Money

Trustly

Neteller

Criptomonede – Bitcoin, Litecoin, Ethereum etc.

Depozitul minim pe site este de 10 EUR sau echivalentul acesteia în altă monedă. Tranzacțiile de depunere sunt disponibile imediat ce utilizați una dintre metodele de mai sus.

Retragerile la SlotV

Pentru a vă retrage banii de la SlotV, tot ce trebuie să faceți este să mergeți din nou în meniul din stânga și să selectați secțiunea „Casier”, apoi să faceți clic pe „Retragere”. Există mai multe metode, disponibile și pentru depunere. Câștigul maxim pe care îl puteți retrage este de 50 000 EUR în fiecare lună. Dacă există o problemă, în timpul procesului de retragere a câștigurilor, puteți contacta asistența tehnică SlotV prin chat live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *