Cum se fac depuneri și retrageri la cazinoul online Mrbit?

Cazinoul online MrBit este adorat de mulți jucători datorită varietății sale de jocuri. Multitudinea de opțiuni de plată îl fac, de asemenea, destul de atractiv. Cum să faceți o depunere sau o retragere de bani este subiectul pe care urmează să îl dezvoltăm în continuare. Depunerile reprezintă tranzacțiile de alimentare a contului de jucător și retragerea este procesul de conversie a banilor virtuali în bani reali.

Depuneri la MrBit

Există o opțiune „Casier” care vă ajută să accesați sub-meniul de depuneri pentru alimentarea contului dumneavoastră de jucător MrBit. Veți observa că există multe metode de depunere. Vă vor ajuta să vă transferați banii rapid și veți putea începe să pariați imediat la jocurile de cazino. Vă prezentăm o listă de opțiuni disponibile pentru depunerea de bani pe platforma de jocuri de noroc MrBit:

Carduri bancare – Maestro, MasterCard și VISA

Skrill

Neteller

Webmoney

Rapid Transfer

Paysafecard

ecoPays

Trustly

Alegeți cea mai potrivită metodă pentru dumneavoastră. Apoi introduceți suma cu care doriți să vă alimentați contul. Transferați suma și începeți să jucați diverse jocuri slot. Dacă există vreo problemă cu depunerea, puteți solicita ajutorul de la asistența pentru clienți.

Retragerile la cazinoul MrBit

Trebuie să faceți clic pe opțiunea „Casier” și să alegeți fila „Retragere” pentru a vedea metodele de retragere. Ele sunt de fapt aceleași metode de plată ca și cele pentru depunere. Nu uitați că operatorul vă poate cere să verificați dacă sunteți titularul real al contului, oferindu-le un document de identificare. Apoi vi se va acorda acces la retrageri și veți putea primi banii în contul dumneavoastră bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *