Cum se fac depuneri și retrageri la Bet365?

Bet365 este considerat un site de top de pariuri sportive din întreaga lume. Este extrem de ușor să faceți retrageri și depuneri, deoarece operatorul oferă diverse metode. Vă vom enumera mai multe moduri și vă vom ghida prin procesul de transferare a banilor în contul dumneavoastră de jucător și efectuarea unei retrageri atunci când veți obține câștiguri satisfăcătoare pe Bet 365.

Depuneri la Bet 365

Puteți accesa site-ul web utilizând numele dumneavoastră de utilizator și parola personală. Apoi faceți clic pe profilul dumneavoastră din colțul din dreapta sus. Veți vedea un meniu derulant cu un buton „Depunere” deasupra. Făcând clic pe acesta, veți deschide o nouă fereastră care arată metodele de plată. Alegeți metoda dumneavoastră și completați câmpurile care vor apărea. Aruncați o privire asupra metodelor de depunere disponibile:

Carduri bancare

Skrill

Skrill 1-Tap

Neteller

Paysafecard

EntroPay

Bank Wire

Fast Bank Wire

Depunerile efectuate prin Neteller, Paysafecard, Skrill și Skrill 1- Tap nu vă vor acorda un bonus inițial. De aceea, este mai bine să alegeți opțiunea cardurilor bancare (cele de credit sau de debit) dacă intenționați să beneficiați de acest bonus de la acest site. Mai multe țări au restricționat depunerile de pe cardul de credit. Acest lucru limitează jocurile de noroc nerezonabile ale pariorilor.

În prezent, mulți oameni pariază bani pe care nu își permit să-i piardă și ajung să aibă probleme. Sunt mai multe instituții care se ocupă profesional de oameni dependenți de jocurile de noroc și oferă perspective și sprijin psihologic pe parcursul călătoriei de renunțare la jocurile de noroc. Dacă credeți că sunteți dependent, vă rugăm să încercați să luați legătura cu acestea – este posibil să nu fie cu intenția de a nu mai paria. Poate fi în ideea de a evita pariurile nerezonabile și de irosirea banilor. Pariurile pot fi distractive și pot fi profitabile numai dacă le abordați la rece. Ei bine, cred că am spus destul despre acest subiect… să revenim la metodele de retragere și de depunere la Bet365.

Retrageri la Bet 365

Asigurați-vă că vă verificați identitatea, astfel încât retragerile pe site-ului web să devină disponibile. Aceasta înseamnă, în esență, să trimiteți un document de identificare scanat către casa de pariuri. Bet365 va accepta un pașaport internațional, un permis de conducere sau cărți de identitate. Declarațiile bancare și facturile de utilități nu sunt acceptate ca identificare. Ele pot fi o dovadă a adresei, dar nu a identității. După ce vor examina și vor verifica, veți putea să vă retrageți câștigurile. Acestea sunt metodele de retragere disponibile:

Carduri bancare

Neteller

Skrill

Entropay

Paysafecard

Bank Wire

Pentru a avea acces la bani, trebuie să accesați profilul dumneavoastră personal și să alegeți din meniul derulant „Retragere”. Apoi utilizați una dintre metodele descrise mai sus pentru a obține banii reali. Numerarul este rege 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *