Cum să pariați la ruletă online?

Probabil că știți elementele de bază ale ruletei europene. Există o roată cu 37 de buzunare numerotate de la 0 la 36. Scopul jocului este de a prezice în care dintre sectoare se va opri mingea de metal după ce dealerul învârte roata ruletei. Jucătorii pot ghici numărul exact unde ar ateriza mingea sau culoarea sectorului.

Ce este atât de special la ruleta online?

Când mergeți la cazino, trebuie să vă schimbați banii cu jetoane pentru a juca la ruleta. Ruleta online nu se aseamănă cu nimic. Acolo trebuie să apăsați butonul și să așteptați să apară numărul pariului. Pariul în sine se face doar prin apăsarea unui buton cu suma dorită.

Întrucât este greu de ghicit numărul potrivit, unele dintre casele de pariuri online vă oferă și șansa de a paria pe o combinație de numere. Să aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri de pariuri la ruletă din interior și din exterior, astfel încât să puteți obține imaginea completă a acestui joc.

Pariuri interne

Aceste pariuri se fac pe un anumit număr sau o combinație scurtă de numere. Vă prezentăm opțiunile potențiale pentru pariuri la cazinourile online:

Pariați pe un anumit număr;

Pariați pe două numere adiacente (de exemplu, 11 – 12);

Pariați pe trei numere consecutive (de exemplu, 2, 3, 4);

Pariați pe patru numere într-un unghi (de exemplu, 28, 39, 31, 32);

Pariați pe două rânduri de numere (de exemplu, 8, 9, 10, 11, 12 și 13);

Pariați pe un Trio (de exemplu, 0, 1, 2);

Pariați pe patru numere (de exemplu, 2, 3, 4, 5);

Aceste tipuri de pariuri fac adesea parte din ruleta europeană și, dacă jucați la ruleta americană, trebuie să vă familiarizați cu un alt tip de pariu.

Masa de Ruletă

Ruletă online

Pariuri exterioare

Este destul de cunoscut faptul că pariurile exterioare vă oferă șanse mai mari de a câștiga. Un alt beneficiu al lor este că sunt ușor de făcut. Citiți mai jos și aflați mai multe despre ele:

Pariați pe un număr roșu – în acest caz, bila trebuie să aterizeze într-un buzunar roșu;

Pariați pe un număr negru – acesta înseamnă că mingea trebuie să aterizeze într-un buzunar negru;

Pariați pe un număr par sau impar – pariați dacă bila va ateriza pe un număr par sau impar;

Pariați pe primele 18 numere – pariați că bila va ateriza pe un număr între unu și optsprezece;

Pariați pe următoarele 18 numere – pariați că bila va ateriza pe un număr cuprins între nouăsprezece și treizeci și șase;

Joc de cazinou Ruleta

Ruletă

Ce case de pariuri oferă ruletă online?

Majoritatea site-urilor de pariuri cu licență oferă și jocuri de ruletă. De asemenea, este interesant să jucați ruleta live (nu doar online) cu dealeri reali. Combinațiile de pariuri descrise mai sus nu sunt singurele posibile, așa că nu uitați să citiți mai întâi regulile.

Ruleta vă poate aduce câștiguri foarte bune. Indiferent de tipul de pariu ales (în interior sau în exterior), cotele sunt destul de mari, ceea ce permite aceste câștiguri mari. Vă dorim mult noroc la jocul dumneavoastră preferat de cazino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *