Cum poți paria pe cornere asiatice

Multe platforme de pariuri online oferă posibilitatea de a pariere pe cornere, ceea ce transformă pariurile pe fotbal într-o aventură distractivă și cu potențial profitabil. Sunt posibile multe tipuri de pariuri pe cornere, dar noi vrem să ne concentrăm pe una singură: cea a cornerelor asiatice. Ai multe șanse de a face profit. Totuși, nu vrem să îți mai pierdem timpul cu detalii introductive. Hai să trecem la detalii – doar pentru asta ai venit aici.

Tipuri de pariuri pe cornere asiatice

Știi deja că poți paria pe cornere. Să discutăm acum despre cea mai comună piață pentru cornere asiatice. E adevărat că nu există prea multe, dar dacă faci o predicție corectă, ai șanse mari să câștigi o sumă semnificativă de bani. Mai jos, vom analiza toate opțiunile de pariere pe cornere asiatice:

Cornere asiatice pentru prima repriză – poți paria pe numărul de cornere, sub sau peste un anumit număr. De exemplu, dacă alegi opțiunea peste 9,5, atunci trebuie să se acorde minimum 10 lovituri de la colț în prima repriză. Singura diferență față de piața standard pentru pariuri pe cornere este că, în cazul cornerelor asiatice, cotele sunt simțitor mai mari.

Număr total de cornere asiatice – în acest caz, trebuie să fii precaut. Dacă pariezi că vor fi peste 9 cornere în meci și, în final, se acordă un total de fix 9, pierzi pariul. Această piață seamănă cu cea de mai sus, dar de multe ori, pariorii devin confuzi și cred că vor câștiga dacă reușesc să anticipeze 9 lovituri de colț. Nu e așa. Numărul trebuie să fie mai mare de 9 pentru a câștiga pariul;

Cornere asiatice cu handicap – în această situație, uneia dintre echipe i se preconizează avansul, iar tu pariezi dacă va reuși să îl atingă așa cum a prezis operatorul de pariuri. Logica e cam aceeași ca cea din spatele handicapului asiatic standard, folosit la pariurile clasice, care vizează câștigarea meciului.

Ce platforme de pariuri oferă posibilitatea de a paria pe cornere asiatice?

Cornerele asiatice nu sunt frecvent întâlnite pe platforme de pariuri ca Efbet, Winbet sau Palms Bet, dar se găsesc pe Bet365 și Bwin, precum și pe alte site-uri de pariuri prezente nu doar în Europa, ci și în lume: includem aici 22bet, Megapari, 1xBet, Melbet și multe altele. Cornerele asiatice nu diferă mult de pariurile standard pe cornere, dar au cote mai mari, pentru că sunt mai complicate. Sperăm că articolul nostru ți-a fost de folos și îți urăm mult noroc la pariurile online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *