Cum pot paria pe cornere?

Altădată, pariurile pe fotbal nu erau atât de dezvoltate și nu ofereau o gamă atât de largă de piețe ca în prezent. Acum, jucătorii pot paria nu doar pe câștigătorul meciului sau pe o remiză, ci și pe marcator, handicap, scorul de la pauză, scorul exact, lovituri de colț și multe altele. În acest articol, vom arunca o privire mai aprofundată asupra pariurilor pe cornere, deoarece piața pe care o alcătuiesc e una dintre cele mai atractive pe site-urile de pariuri online.

Ce sunt pariurile pe cornere?

Site-urile de case de pariuri îți permit să pariezi pe numărul de cornere folosind opțiunea mai puțin de / mai mult de. Cu alte cuvinte, vei vedea un tabel în care trebuie să indici dacă vor fi mai puțin sau mai mult de N cornere în meci. Pentru fiecare valoare, se aplică anumite cote. Acestea sunt calculate în funcție de pariul pe care îl plasezi și îți determină câștigurile. Mai jos vei găsi mai multe informații despre piețele de pariuri pe cornere:

'; } else { echo '
'; } ?>

Numărul de cornere – acesta este pariul standard, în care specifici dacă vor fi mai mult sau mai puțin de un anumit număr de cornere în meci;
Corner în prima repriză – din nou, prezici numărul de lovituri de colț, dar numai în prima repriză a meciului;
Cornere pentru o anumită echipă – această opțiune îți permite să pariezi pe echipa care va avea mai multe cornere. Cotele sunt, în general, foarte bune;
Mai multe cornere – poți alege dacă vor fi mai multe cornere ale echipei gazdă, un număr egal de cornere pentru ambele oponente sau mai multe cornere pentru echipa oaspeților.

Care sunt cotele pentru pariurile pe cornere?

Cotele pentru această piață sunt mari, nu e nicio urmă de îndoială în acest sens. Prin urmare, dacă ești bun la prezicerea evenimentelor individuale dintr-un meci, atunci îți poți încerca norocul. Iar diferitele opțiuni pe care le ai la dispoziție îți pot aduce cote și mai mari. De exemplu, dacă ghicești numărul aproximativ de cornere acordate uneia dintre echipe, vei prinde cote foarte mari și, în consecință, vei avea parte și de un premiu în bani mai generos.

Bineînțeles, poți combina pariurile pe cornere și cu celelalte piețe disponibile pe site-ul de pariuri. Cotele vor crește, iar câștigurile tale vor fi cu atât mai mari. Nu uita, totuși, că există și riscul să pierzi, așa că trebuie să încerci să joci întâi cu sume mici, ca să îți testezi norocul.

Strategii de pariere pe cornere

În momentul de față, nu există nicio strategie 100% eficientă pentru pariurile pe lovituri de colț, strategie care să îți aducă un profit cert. Cu toate acestea, poți ține cont de anumite lucruri care să îți crească șansele de câștig. De exemplu, este bine să cauți statistici privind meciurile dintre echipele care se vor înfrunta și să verifici frecvența loviturilor de colț din respectivele partide. Este clar că fiecare meci este diferit, dar cel puțin vei avea o bază de la care să pornești.

O altă idee pe care ți-o putem da este să te familiarizezi cu tacticile echipelor, observând tacticile de acasă și din deplasare. În principiu, echipele puternice joacă mai agresiv pe terenul propriu, unde atacanții sunt mai activi. Asta implică de la sine și un număr mai mare de lovituri de colț. Pe baza acestui fapt, poți paria pe numărul de cornere acordate uneia dintre echipe. Important e, însă, să cunoști echipa și modul în care alege să joace.

Acestea sunt doar câteva sugestii de care poți ține cont când plasezi pariuri pe cornere. În plus, este foarte important să cunoști campionatele și turneele, modul în care joacă echipele, intențiile antrenorilor și alți factori. În acest fel, vei avea mai multe șanse să ghicești numărul de cornere. Sperăm că articolul nostru ți-a fost de folos și îți dorim multe pariuri încununate de succes și profituri. Bucură-te de joc și pariază cu moderație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri