Cum faci o depunere la Unibet prin PayPoint?

Unibet este una dintre primele agenții online din România. În acest articol vom descoperi cele mai bune metode prin care poți să-ți încarci contul online la Unibet.

Ce este Unibet?

Cu o experiență de aproximativ 20 de ani pe piața jocurilor de noroc, Unibet ne surprinde în fiecare zi cu cele mai bune servicii. Ei oferă întotdeauna bonusuri consistente, atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei fideli. De asemenea, oferă o gamă variată de pariuri sportive și de jocuri slot, fiind locul perfect pentru orice pasionat.

Unibet a creat și o aplicație pentru telefonul mobil, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Aceasta poate fi descărcată din magazinul de aplicații de pe fiecare telefon. Aplicația îți dă posibilitatea de a viziona evenimente live (în principiu meciuri de fotbal național și internațional). Bineînțeles, meciurile pot fi vizionate doar în cazul în care balanța contului nu este 0.

PayPoint? Parcă am auzit undeva de asta…

PayPoint este cel mai mare procesator de tranzacții din România. De fiecare dată când mergi la un magazin să plătești factura, cel mai probabil acea tranzacție este făcută prin PayPoint. Și dacă tot am ajuns până aici, hai să vedem cum poți depune la Unibet prin acest procesator de plăți atât de răspândit.

Pentru a depune prin PayPoint la Superbet, va trebui să cumperi un voucher de Paysafecard. Acum câțiva ani, PayPoint și Paysafecard au semnat un contract. De atunci, orice stație PayPoint poate elibera vouchere de Paysafe. Tot ce trebuie să faci este să îi dai vânzătorului suma de bani pe care vrei să o depui la Unibet și acesta îți va da un cod.

Pe site-ul Unibet, la secțiunea Depunere, vei găsi metoda de plată prin Paysafecard. După ce o selectezi, va trebui să intri în contul tău de Paysafe și să introduci codul de pe voucher. Banii vor fi adăugați instant în contul tău și se va percepe o taxă de 5%.

Alte metode de depunere la Unibet

Bineînțeles, nu aici se încheie lista posibilităților de a-ți alimenta contul la Unibet. Pe lângă clasica metodă prin Paysafecard, mai poți adăuga bani și prin:

  • card bancar;
  • transfer bancar;
  • Skrill;
  • Trustly.

Deși metoda prin Paysafecard este cea mai la îndemână, există plusuri și minusuri pentru fiecare posibilitate în parte. Tot ce trebuie să faci este să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Sperăm că acest articol ți-a fost de folos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *