Cum faci o depunere la Superbet prin PayPoint?

Superbet este, de departe, cea mai cunoscută agenție de pariuri din țara noastră. Aceasta are foarte multe metode de plată. Cum depunem la Superbet prin intermediul PayPoint?

Ce este PayPoint?

PayPoint este cel mai mare furnizor de servicii de plăți electronice din țara noastră. În România, aproape orice magazin mai mare este afiliat cu PayPoint. În principiu, PayPoint este utilizat pentru plata facturilor, a ratelor sau ca să-ți încarci cartela prepay. Totuși, nu demult, a fost semnat un parteneriat între PayPoint și Paysafecard. Astfel, oricine poate depune la casele de pariuri din România prin PayPoint.

'; } else { echo '
'; } ?>

Cum depui la Superbet prin Paypoint?

Ei bine, nu este greu. Având în vedere faptul că Superbet acceptă plățile prin Paysafecard, tot ce trebuie să faci este să cumperi un cod dintr-un magazin Paypoint. Depunerea minimă la Superbet, prin Paysafecard, este de 20 de lei.

Odată ajuns la magazinul PayPoint, trebuie să îi cereți vânzătorului un cod Paysafecard cu valoarea dorită. După ce achitați suma menționată, vânzătorul vă va înmâna un bilet pe care se regăsește un cod de 16 cifre.

Pe site-ul Superbet selectați “Depunere”. Apăsați pe “Depunere prin Paysafecard” și urmați instrucțiunile de pe ecran. Dacă vi se cere un cod de 16 cifre, introduceți-l pe cel de pe bon.

Nu uitați! Pentru a face depuneri prin Paysafecard va trebui mai întâi să vă faceți un cont. Completarea datelor necesare pentru crearea unui cont nu durează mai mult de 2-3 minute. De asemenea, verificarea contului și validarea acestuia sunt extrem de rapide.

Trebuie să mai aveți în vedere câteva lucruri atunci când doriți să depuneți prin cod Paysafecard:

  • comsionul de depunere este de 40 de bani;
  • depunerea se efectuează instant (banii apar imediat în cont);
  • depunerea maximă este de 20.000 de lei;
  • nu există comision de retragere prin Paysafecard.

Sperăm că acest articol ți-a fost de folos. Spor la joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri