Cum faci o depunere la Casa Pariurilor prin PayPoint?

Toată lumea utilizează PayPoint, chiar dacă mai nimeni nu-și dă seama. La PayPoint îți plătești facturile, datoriile, îți încarci cartela…Dar știai că poți și să depui la Casa Pariurilor?

Casa Pariurilor – depunere, retragere și metode de plată

Casa Pariurilor este una dintre agențiile de pariuri din România cu cea mai mare răspândire pe teritoriu. Există sute de agenții stradale Casa Pariurilor în țara noastră.

'; } else { echo '
'; } ?>

Deși axându-se pe mediul offline, Casa Pariurilor și-a deschis acum ceva timp și un site. De asemenea, au și o aplicație pentru mobil destul de interesantă.

Atât pe site, cât și pe aplicație, jucătorii se pot bucura de aceleași servicii din agențiile stradale. Ba chiar mai mult – pot paria live pe majoritatea evenimentelor sportive și își pot opri pariurile când simt că este nevoie.

Pentru a depune bani în contul tău la Casa Pariurilor, ai trei opțiuni. În primul rând, poți merge la o agenție fizică (metoda demodată). A doua opțiune este plata cu cardul bancar, care este mult mai eficientă și mai rapidă decât prima. Cea de-a treia metodă este prin Paysafecard. Despre aceasta vom discuta mai jos.

Depunere Casa Pariurilor prin PayPoint

Dacă nu știai, aproape orice magazin de la colț de stradă dispune de un aparat de plată a facturilor PayPoint. Acum câțiva ani, a fost semnat un contract între PayPoint și Paysafecard. De atunci, fiecare locație prevăzută cu un terminal PayPoint poate elbera coduri de Paysafecard. Ajungem, astfel, la depunerile noastre.

Pentru a depune prin Paysafecard, trebuie mai întâi să ai un cont. Acesta se crează foarte ușor și nu durează mai mult de câteva minute

După ce te-ai asigurat că ai un cont de Paysafecard, trebuie să faci rost de un cod. După cum ți-am spus, poți cumpăra aceste coduri din magazinele PayPoint.

Acest cod, în valoare de 25, 50, 100 sau 200 de lei trebuie introdus în căsuța special destinată pentru acesta.

Din secțiunea “Depunere” de pe site sau din aplicația mobilă va trebui să selectezi opțiunea “Paysafecard”. Conectează-te la contul de Paysafecard, introdu codul de 16 cifre de pe bonul primit de la PayPoint și joacă-te liniștit!

Banii intră instant și se percepe un mic comision de 2%. Spor la joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri