Cum fac o depunere la Betano prin PayPoint?

Betano a atras foarte mulți jucători din momentul în care a semnat un contract de marketing cu Liga 1. Hai să aflăm cum se face o depunere la Betano prin PayPoint.

Ce este PayPoint?

Dacă nu ai auzit niciodată de PayPoint, nu-i nicio problemă. Deși pare ciudat, PayPoint se poate găsi la orice colț de stradă. În România sunt aproximativ 6600 de magazine PayPoint sau afiliate cu acesta. De aceea, va fi foarte ușor să găsești o locație în care să existe un terminal de plată PayPoint.

'; } else { echo '
'; } ?>

În principiu, PayPoint este o rețea reglementată de plăți electronice, în special în ceea ce privește facturile. Astfel, dacă vrei să-ți încarci cartela, să plătești rata la bancă sau factura la gaz, la PayPoint poți face acest lucru extrem de rapid.

O noutate în ceea ce privește plățile online este Paysafecard. Posibilitatea de a cumpăra vouchere paysafe (cum le știe toată lumea) a fost introdusă acum câțiva ani în PayPoint. Astfel, acum poți merge la un astfel de magazin pentru a cumpăra un mic cod pe care să-l poți folosi pentru a depune la pariuri.

Betano – metode de depunere, cum să depui prin PayPoint

La Betano ai mai multe posibilități de a-ți alimenta contul. Acestea sunt:

  • card de credit/debit;
  • Neteller;
  • Skrill;
  • Paysafecard.

După cum puteți observa, nu putem depune la Betano din agenții, deoarece aceștia nu au sucursale deschise în țară. De la început, Betano s-a axat exclusiv pe mediul online.

Dacă vrei să depui la Betano prin Paysafecard, va trebui să faci rost de un cod de 16 cifre care valorează o anumită sumă. Cel mai ieftin Paysafecard pe care-l poți achiziționa este de 25 de lei. Depunerea minimă la Betano prin această metodă este de 20 de lei.

După ce achiziționezi codul din orice magazin PayPoint, va trebui să intri pe site-ul Betano la Depunere și să selectezi Paysafecard. Ți se va solicita suma pe care vrei să o depui, apoi vei fi redirecționat către site-ul Paysafecard pentru a introduce codul. Dacă nu ai cont, va trebui să-ți creezi unul pentru a putea introduce voucherul. Se va percepe o taxă de 2%, adică 50 de bani pentru un voucher de 25 de lei.

Sperăm că ți-am fost de folos! Acum știi faptul că poți depune oricând direct de la magazinul de la colț, unde îți plăteai facturile. În opinia mea, Paysafecard-ul este cea mai rapidă și sigură opțiune de a depune la casele de pariuri. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri