Cum depun la Efbet prin card bancar?

Efbet a apărut recent pe piața pariurilor din România. Această agenție dispune de numeroase metode de depunere. Hai să aflăm mai multe despre acestea!

Scurt review al casei de pariuri Efbet

Efbet deține licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Astfel, este o platformă reglementată și absolut sigură pentru cei care vor să parieze. La Efbet pariați legal și în siguranță.

'; } else { echo '
'; } ?>

De asemenea, știm că nimeni nu este mulțumit de timpul necesar transferurilor de bani. Ei bine, la Efbet depunerile și retragerile se realizează considerabil mai rapid față de alte case de pariuri.

Pe lângă rapiditatea transferurilor, Efbet le oferă clienților săi (mai ales celor fideli) diferite bonusuri. Acestea consistă în free spins, pariuri fără risc sau bani pentru cazino. Pe site-ul lor puteți descoperi mai multe detalii atât despre aceste bonusuri, cât și despre bonusul primit la înregistrare.

Metode de depunere și de retragere

Agenția Efbet oferă mai multe metode de a depune bani și de a retrage banii câștigați la păcănele, poker sau la pariuri. Printre acestea regăsim:

 • Paysafecard;
 • Card bancar (în orice monedă);
 • Neteller;
 • Skrill;
 • Numerar în agenții.

Dacă ai ajuns până aici, cel mai probabil ești curios cum se face o depunere la Efbet cu ajutorul unui card bancar. Uite aici pașii:

 1. Asigură-te că ai un card bancar valabil;
 2. Dacă nu ai cont la Efbet, creează-ți unul;
 3. Pe site-ul oficial Efbet selectează Depunere, apoi Card Bancar;
 4. Introdu datele necesare (numărul cardului, data de expirare și codul CVV de pe spatele cardului);
 5. Apasă pe Depunere și urmează instrucțiunile.
 6. Joacă-te la cazino sau pariază pe echipa favorită!

Depunerea minimă prin card bancar este de doar 20 de lei (sau echivalentul în altă monedă). Cea mai mică sumă pe care o poți retrage este 60 de lei, iar suma maximă pe care o poți depune este 20.000 de lei.

După cum poți observa, procesul este unul extrem de simplu. Deși Efbet este o casă de pariuri relativ nouă, echipa lor a muncit din greu pentru a ne oferi cele mai bune servicii. Sperăm că acest tutorial te-a ajutat și, ce să zic, spor la joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri