Cum depui la Winbet prin PayPoint?

La Winbet ai posibilitatea de a depune prin mai multe metode. Fiecare vine cu particularitățile și cu beneficiile sale. În acest articol vom discuta despre depunerile la Winbet prin PayPoint.

Ce este PayPoint?

Ei bine, PayPoint este un procesator de plăți electronice. Dacă vezi sigla galbenă PayPoint la intrarea într-un magazin, înseamnă că acolo poți plăti facturi la gaze, chirii, taxe și multe altele. În ultima perioadă, au fost din ce în ce mai multe cereri pentru implementarea plăților prin Paysafecard. Astfel, cei de la PayPoint au făcut un parteneriat cu firma Paysafecard și, de atunci, poți cumpăra coduri paysafe direct din aceste magazine.

La ce ai nevoie de codurile paysafe?

Simplu – cu ajutorul acestor coduri poți depune la majoritatea caselor de pariuri din țara noastră. Una dintre aceste agenții este Winbet. Hai să vedem cum depunem la Winbet cu ajutorul acestor coduri.

Cum fac o depunere prin PayPoint?

În primul rând, trebuie să achiziționezi un voucher paysafe dintr-un magazin PayPoint sau partener PayPoint. După ce cumperi codul, intri pe site-ul Winbet și selectezi Depunere.

Apoi va trebui să selectezi metoda de depunere Paysafecard. Dacă ai deja cont pe Paysafecard.com, atunci vei fi redirecționat către o pagină pe care să introduci codul de pe voucherul cumpărat. În cazul în care nu ai cont, va trebui să-ți creezi unul. Durează maxim 5 minute.

Odată introdus codul de 16 cifre, vei fi readus către site-ul Winbet. Acolo vei vedea în balanța contului suma pe care ai depus-o. Totuși, trebuie să iei în considerare taxa de 2% pe impusă de legile în vigoare. Deci, dacă depui 100 de lei prin paysafe, vei avea în cont doar 98.

Avantajul acestei metode de depunere este că nu ai nevoie de un card bancar pentru a-ți încărca profilul. Astfel, ai parte de mai multă securitate.

În concluzie, putem spune că depunerile prin PayPoint sunt extrem de rapide și sigure. Singurul dezavantaj ar fi faptul că nu găsești întotdeauna un magazin partener PayPoint în apropiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *