Ce este cornerul scurt la fotbal?

Cornerul scurt la fotbal este acea lovitură de colț în care doi jucători stau lângă steag, iar cel care execută lovitura pasează mingea către un al doilea jucător. Din acest punct, jocul poate evolua diferit. Antrenorii le pot arăta jucătorilor cum să creeze spațiu atunci când sunt blocați de apărători.

Pentru a reuși, jucătorii trebuie să stea chiar în spatele mingii, unul lângă celălalt, cu fața spre poartă. Unul dintre ei îi pasează mingea celuilalt. Dacă cornerul vine din partea dreaptă a echipei aflate în atac, jucătorul care este mai puternic cu piciorul stâng ar trebui să îi mingea paseze celui care e mai priceput cu piciorul drept.

Acest lucru îi permite celui de-al doilea jucător să dribleze spre poartă, direct pe linia de fund. De asemenea, jucătorul cu piciorul stâng mai puternic poate să centreze sau să tragă din prima. 

'; } else { echo '
'; } ?>

Al doilea jucător este deschis dacă jucătorul care driblează pe linia de fund aleargă către apărător. Dacă apărătorul își mută poziția, urmărindu-l pe jucătorul care aleargă, cel care deține mingea se poate îndrepta spre poartă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri