Confruntare de amploare în a treia zi a Campionatului European: Anglia – Croația

După două zile cu confruntări moderate și meciuri care nu se dispută între rivali direcți la titlu, a treia zi aduce o bătălie de amploare pentru primul loc din grupa D. Pretendenții la această poziție sunt Anglia și Croația. În acest meci, englezii pot profita de atmosfera de acasă, garantată prin faptul că partida are loc pe stadionul Wembley din Londra, pe data de 13 iunie, începând cu ora 16:00.

Grupa D

Grupa din care fac parte Croația și Anglia nu este una dintre cele mai disputate, dar chiar dacă intră în joc ca favoriți, „cei trei lei” și „șahiștii” vor avea de-a face în mod cert și cu obstacole. Grupa „D” mai include Republica Cehă și Scoția, care speră și ele la o performanță bună și la șansa de a merge mai departe în competiție.

În ce formă se află echipele

Pe lângă avantajul de a fi acasă, dacă e să ne luăm după ultimele 5 partide jucate, echipa Angliei pare să se afle într-o formă mai bună. „Cei trei lei” au câștigat fiecare dintre ultimele meciuri disputate – acasă la San Marino (5:0), ca oaspeți în Albania (0:2) și din nou în calitate de gazde, în trei meciuri consecutive – împotriva Poloniei (2: 1), a Austriei (1: 0) și a României 1: 0).

În tabăra croată, cele două înfrângeri suferite de „șahiști” împotriva Belgiei (1: 0) și Sloveniei (1: 0) au fost de-a dreptul uimitoare în comparație cu cele două reușite – împotriva Maltei (3: 0) și a Ciprului ( 1: 0), dar și cu remiza înregistrată ca gazdă a Armeniei (1: 1).

Cotele caselor de pariuri

Așa cum era de așteptat, gazdele au un mare avantaj față de adversarul lor. Cotele pe care le oferă casele de pariuri pentru victoria Angliei variază între @ 1,65 și @ 1,70, egalitatea menține o rată de @ 3,70, în timp ce victoria pentru oaspeții din Croația se situează între @ 5,25 și @ 5,50.

Numărul așteptat de goluri este, de asemenea, sub minimul optimist. Cota pentru sub 2,5 goluri în meci este de @ 1,65, în timp ce cea pentru mai mult de 2,5 goluri se situează la @ 2,30.

Pronostic

În calitate de susținători ai fotbalului mai îndrăzneț pe care îl practică ambele echipe, predicțiile noastre sunt că meciul se va încheia cu mai mult de 2,5 goluri. Asta deși casele de pariuri consideră că sunt șanse mici în acest sens. Vă sugerăm să profitați de cotele prevăzute pentru opțiunea de peste 2,5 goluri, coeficientul în cauză fiind de @ 2,30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *