Cine este deținătorul Stanleybet?

Stanleybet este o filială a companiei-părinte Stanleybet International Gaming. Aceasta are mai bine de 2000 de agenții stradale răspândite pe întreg teritoriul Europei. Compania este continuatoarea Stanley Leisure, companie britanică, înființată încă din anii ‘50. Avem, deci, parte de o companie cu un trecut glorios, al cărei model de business a creat un context favorabil creșterii acesteia și oferirii de servicii calitative clienților.

Mai exact, compania a fost creată în 1958 în capitala Irlandei de Nord, Belfast. După 20 de ani de dezvoltare în Irlanda, aceasta și-a mutat sediul în Liverpool, Anglia. Pe lângă cele peste 2000 de agenții din Europa, grupul Stanleybet se poate lăuda cu aproximativ 3000 de angajați și cu case deschise tocmai în Nigeria.

Astăzi, grupul Stanleybet este condus de domnul Giovanni Garrisi, doctor în matematică. Acesta a produs, în 2020, un model matematic care a prezis punctul culminant al pandemiei de coronavirus în țara sa natală, Italia. Nu este de mirare faptul că în anii 90 a ajuns să fie directorul uneia dintre cele mai mari companii de pariuri din Europa, Stanleybet.

'; } else { echo '
'; } ?>

În România, prima agenție stradală Stanleybet a fost deschisă în București, în 2004. De atunci, pentru mai bine de 15 ani, Stanley a fost unul dintre principalii operatori de jocuri de noroc din România, având în prezent aproximativ 400 de agenții stradale deschise.

În anul 2015, Stanleybet a pus la dispoziția românilor și versiunea online a casei de pariuri, devenind una dintre primele agenții care fac trecerea din offline către online. Obținând cu ușurință licența ONJN, Stanleybet ne oferă de mai bine de 6 ani cele mai bune servicii de pariuri online.

Stanleybet este, prin urmare, o companie ce își are rădăcinile în Marea Britanie, cu o istorie de mai mult de jumătate de secol. Având în vedere longevitatea acestei case de pariuri, putem spune cu mâna pe inimă că și-au făcut treaba cu seriozitate și devotament. De asemenea, cei 15 ani pe piața din țara noastră pun Stanleybet pe primele locuri în topul celor mai bune case de pariuri din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri