Cine este deținătorul Mozzart?

Mozzartbet este o casă de pariuri din țara noastră cu un istoric interesant. În anul 2001, compania Mozzart a fost înființată de vecinii noștri, în Serbia. Peste 5 ani, în 2006, aceasta își face apariția pe teritoriul nostru. După cum vei observa, majoritatea agențiilor stradale Mozzartbet se află în sudul și sud-vestul României, zona fiind mai aproape de sârbi.

Ulterior, Mozzart și-a mutat sediul. În acest moment, numele complet al companiei care operează agențiile de pariuri din România cu același nume este Mozzartbet Malta Limited. Pe site-ul lor oficial putem observa faptul că aceasta are sediul în Malta și că operează conform legislației românești în vigoare.

Mozzartbet deține licență clasa I oferită de ONJN până în anul 2030 pentru pariuri online și offline.

'; } else { echo '
'; } ?>

Odată cu obținerea autorizației de a oferi jucătorilor aplicația mobilă pe platformele consacrate (Google Play și App Store), Mozzartbet nu a stat deoparte. Aplicația poate fi acum descărcată atât pe telefoanele cu Android, cât și pe cele cu iOS, direct din magazinul de aplicații. Din anul 2020, aplicația Mozzartbet dispune și de o secțiune dedicată jocurilor de cazino. Până în acel an, Mozzart a fost specializată mai ales pe pariurile sportive, însă ne bucurăm că au făcut următorul pas.

Mozzartbet este, deci, o companie fondată în Serbia, care operează mai ales pe teritoriul peninsulei Balcanice, dar și pe alte continente. Aceasta este acum operată din Malta și este prezentă în România de mai bine de 15 ani. Din punctul nostru de vedere, Mozzartbet este o companie de încredere și merită deschiderea unui cont nou, deoarece au bonusuri extrem de captivante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri