Cine este deținătorul Maxbet?

Cu siguranță ai văzut agenții Maxbet răspândite prin orașul tău. Hai să aflăm mai multe despre această companie: cine este, ce face, de cine este deținută și care este misiunea ei în România?

Ei bine, încă din anul 2002, an în care MaxBet a intrat pe piața românească, scopul oamenilor din spatele acesteia a fost să ofere cele mai bune servicii clienților români. De atunci, MaxBet a ajuns la 117 locații în țara noastră, dintre care 67 se află în capitală. Restul de 50 se regăsesc în alte orașe importante din România, precum Galați, Ploiești, Pitești, Brașov, Bacău, Suceava, Craiova, Buzău, Timișoara etc.

În acest moment, Max Bet S.R.L. și Max Bet Jocuri Electronice S.R.L., sunt deținute de către grupul internațional MaxBet, cu sediul în Limassol, Cipru. Acestea sunt cele două branduri sub care gigantul internațional operează pe teritoriul țării noastre.

'; } else { echo '
'; } ?>

Prima agenție de stradă marca MaxBet a fost deschisă în București, pe Calea Moșilor, în 2003.

Cota de piață a MaxBet este de 7,5, una dintre cele mai bune din România.

Experiența vastă a angajaților MaxBet, precum și serviciile prestate de aceștia au făcut ca această companie să ajungă una dintre cele mai importante case de pariuri din țara noastră. Licențiată conform reglementărilor în vigoare, MaxBet se laudă cu un nivel de satisfacție a clienților extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri