Cine este deținătorul Favbet?

Favbet este una dintre agențiile mai puțin cunoscute în țara noastră. Aceasta a avut la un moment dat licență online pe care și-a retras-o, urmând să aplice din nou în anul 2020, recâștigându-și dreptul de a activa online.

Brandul Favbet este destul de răspândit pe piața din Europa de Est și a fost fondat în anul 1999. După mai bine de două decenii, operatorul aduce bucurie și adrenalină la aproximativ 250 de mii de jucători din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Activ atât în mediul offline, prin agenții stradale, cât și în mediul online, Favbet nu încetează să ne surprindă printr-un profesionalism cum rar vezi.

Această agenție oferă opțiuni de pariere diversificate, sofisticate și interesante pentru clienții săi. De asemenea, există update-uri constante în oferta de pariere și în ceea ce privește site-ul web.

'; } else { echo '
'; } ?>

În România, licența Favbet este deținută în mod oficial de firma Favbet Online S.R.L. și are o valabilitate de zece ani, până în 2030. Favbet Online S.R.L. are sediul în capitală. Acesta poate fi găsit pe Calea Griviței, numărul 136.

În concluzie, Favbet este o casă de pariuri aflată într-o continuă ascensiune de la reintrarea acesteia în mediul online. După cum știm, România are o piață a jocurilor de noroc extrem de aglomerată, însă Favbet va face cu siguranță față în acest domeniu deoarece au demonstrat întotdeauna că reprezintă o casă de pariuri extrem de bună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri