Cine este deținătorul eFortuna?

Deși relativ nouă pe piața din țara noastră, eFortuna a demonstrat tuturor faptul că este o firmă serioasă, pusă pe fapte mari.

Site-ul eFortuna este administrat de o firmă românească, Bet Zone S.R.L. Această firmă a fost înființată abia în anul 2015, când în țara noastră existau deja o sumedenie de case de pariuri de renume, precum Unibet sau Superbet.

Deși site-ul este administrat de Bet Zone S.R.L., Fortuna reprezintă brandul principal al grupului Fortuna Entertainment Group N.V. (pe scurt FEG), care mai deține în țara noastră și Casa Pariurilor. Grupul FEG este, cel mai probabil, cel mai mare operator de pariuri din regiunea Europei Centrale și de Est, cu peste 6000 de angajați în țări precum Cehia, Slovacia, România sau Polonia.

Deși eFortuna a început relativ timid ascensiunea în țara noastră, după ce și-au deschis câteva agenții prin marile orașe din România încasările au explodat.

Însă nu putem pune veniturile mari doar pe seama promovării și a deschiderii agențiilor. Casele de pariuri au nevoie, în primul rând, de promovare din partea cunoscuților. Astfel, dacă unei persoane i-a plăcut extrem de mult platforma, a împărtășit experiența sa cu ceilalți. Deci, printr-un profesionalism extraordinar și prin devotamentul angajaților, eFortuna a devenit una dintre cele mai jucate case de pariuri din 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *