Cine este deținătorul Betano?

Dacă ai ajuns aici, probabil ești curios cine se află în spatele uneia dintre cele mai în vogă agenții de pariuri online din România. Hai să aflăm!

Betano.com, o platformă exclusiv online de pariuri sportive și de jocuri de cazino a fost adusă în România în anul 2016. Este, deci, o agenție relativ nouă pe piața pariurilor din țara noastră. Betano reprezintă o parte din compania Gambling Malta Limited, colos în lumea jocurilor de noroc cu sediul în Malta. Compania mai operează în Grecia și în Cipru sub brandul de Stoiximan.

Platforma oferă acces la mai bine de 4.500 de ligi sportive internaționale și locale și aproximativ 35 de categorii de activități pe care se poate paria, acestea desfășurându-se pe tot globul. De la meciuri de fotbal, până la emisiuni precum X Factor sau jocuri precum DOTA 2, Betano oferă extraordinar de multe oferte pentru clienții săi.

“Avem un plan de investiții de lungă durată în România, iar obiectivul nostru este acela de a poziționa Betano în topul celor mai bune și de încredere companii de pariuri din piața locală. Nu vrem doar să aducem o copie tradusă a brandului nostru în România, ci vom încerca să creăm o casă de pariuri care să se muleze pe cerințele și pe nevoile jucătorilor români”, a spus Panos Konstantopoulos, șeful oficiului de marketing al Stoiximan și Betano.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *